FuseBux (SCAM)

Başlatan subaru54, 21 Şubat 2014, 21:04:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Temmuz 2014, 13:46:40
3in1 verip ne alınıyor karşılığında(pp/Pz/diğer? v.b.) bu gibi bilgileride verebilirseniz

:PP
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sumercan

Enderciğim bu ne ? Yoksa 700.000 EUR luk saat bu mu?

enderege

Alıntı yapılan: sumercan - 21 Temmuz 2014, 21:30:45
Enderciğim bu ne ? Yoksa 700.000 EUR luk saat bu mu?

Sana gridden çıkacakmış abi. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ptcsite46

Valla bu forum bu siteleri nasıl değerlendiriyor bilmiyorum ama öncelikle zapbuz ile fusebux aynı kişi veya kuruluşa ait değil... 2. si de ben fusebuxda gol üyeyim 40 dolar çektim Avg yine düşmedi... Gayet de güzel gidiyor. Çoğu yapancı sitelerde en iyi PTC sitesi olak gösteriliyor.. Siz olaya nasıl bakıyorsunuz ben hayret ediyorum...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 26 Temmuz 2014, 23:12:25
Valla bu forum bu siteleri nasıl değerlendiriyor bilmiyorum ama öncelikle zapbuz ile fusebux aynı kişi veya kuruluşa ait değil... 2. si de ben fusebuxda gol üyeyim 40 dolar çektim Avg yine düşmedi... Gayet de güzel gidiyor. Çoğu yapancı sitelerde en iyi PTC sitesi olak gösteriliyor.. Siz olaya nasıl bakıyorsunuz ben hayret ediyorum...

İstatistik konularını da okuyun lütfen.

aydyar13

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 26 Temmuz 2014, 23:12:25

Zapbuxu bilmem ama fusebux scamın allahı

youshes12

Bende biraz para yatırıp ref alacaktım.Almayayım mı şimdi?

abcb

Standart üyeysen 100 rr alabilirsin, az da olsa kazanırsın  :)

youshes12

Önerilmeyen sitelere eklendiği için sordum.

abcb

Yatırım yapmak için önerilmiyor, eğer istersen 20 dolar vereyim dersen 100  rr alıp deneyebilirsin  :)