FuseBux (SCAM)

Başlatan subaru54, 21 Şubat 2014, 21:04:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

Yazdıktan sonra benim de aklıma geldi arkadaşlar evet ref salımı yaptım ondan oldu sanırım. İyi de o zap ta değilmiydi fuse de de varmıydı. Ben her hafta ref salımı yapıp yeni ref kiralıyordum bu hafta yeni ref te kiralamadım ondan mı oldu acaba

hakanatik01

fusede de salım ücreti 0,04 tü ;zaten  ha fuse ha zap dimi :P :D RR'leri bile aynı adilerin :D

hakanatik01

Hızlıca cevapta gelmiş ptconur hocam ingilizceniz daha iyi bir bakın isterseniz :)

ptconur

Autopay açık olabilir ya da ref lerin süresi bitmiştir diyor doğruda söylüyor. Geçen haftaya kadar hep ref salar ref kiralardım böyle bir şey dikkatimi çekmemişti. Şimdi hesapta para çektiğim için farkettim :)

nukhet

arkadaşlar ben fusede probux reklamı vermiştim, fusenin neresinden bakılıyor, kaç kişi tıklamış nolmuş , advertisements kısmını karıştırdım hiç bir şey gözükmüyor, sizler reklam verdiğiniz zaman gelen hitleri nerden görüyorsunuz? Teşekkür ederim :)

ElisaMcCline

Fuse da görülmiyor diye biliyorum.

Genelde arkadaşlar kendi sayfalarının reklamını veriyor, sayfalarındaki statcounter benzeri sistemlerle de bilgi çıkartıyor.
Forumun altında da sayaç var mesela :)
Nasıl birşey merak ederseniz, sayaca tıklayarak bir bakabilirsiniz.

ama dediğim gibi, bu kendi sayfa/sitenize ekleyerek bilgi alabileceğiniz bir yol.
Harici sitelerin linki konusunda bilgi vermez. Amcak site bunu verebilir ama Fuse vermiyor diye biliyorum :)

enderege

Az önce Probux da bir blog reklamı vardı:

Millet burnundan soluyor bu aralar galiba.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

mesut

Alıntı yapılan: enderege - 02 Haziran 2014, 22:46:35
Az önce Probux da bir blog reklamı vardı:

Millet burnundan soluyor bu aralar galiba.

Bende gördüm... Fena kızmış arkadaş... :)

abcb

Bende zap için aynısından yapacam  (d)

aydyar13

Haziran ayı için 15ine kadar indirim yapmış adminimiz. Ama ben biriken 4 doları çekip siteyle olan ilişkimi bitiricektim ne yapsam uzatsam mı şu 36 refimi  :PP