NeoBux Hakkında

Başlatan Flying Madman, 08 Mart 2014, 18:52:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halibo

silver

Evet o reklamı yakaladığıma çok sevindim :D

halibo

halibo

silver

Bu sıralar baya sık geliyor bu reklamlar :)

programci

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 07 Ağustos 2014, 13:29:24
72 saat içinde mail aktivasyonu yapıp tıklamaya başlamnayan hesaplar silinir.
@Coulers79
Bendede bugün aynı sıkıntı oldu. 2 ref yaptım dedim bin bir türlü zorlukla. Altta böyle bir yazı geçti "One or more direct referrals has disappeared."  refferals butonu ise pasif görünüyor tıklanmıyor. Temmuz 7 'sinde kiralanabilir diyor. Yani şimdi bu 2 Dr gitmişmi oldu  *)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: programci - 04 Temmuz 2015, 13:23:06
@Coulers79
Bendede bugün aynı sıkıntı oldu. 2 ref yaptım dedim bin bir türlü zorlukla. Altta böyle bir yazı geçti "One or more direct referrals has disappeared."  refferals butonu ise pasif görünüyor tıklanmıyor. Temmuz 7 'sinde kiralanabilir diyor. Yani şimdi bu 2 Dr gitmişmi oldu  *)

7 günde 1 RR kiralayabilirsiniz. Ayın 7 sinde 7 gününüz dolacak ki size öyle bire bilgi geliyor. Bu kiralık refler ile ilgili.

DR nin disappear olması konusu evet DR ler ve Coulers arkadaşımızın bahsettiği bilgi ile ilgili olabilir.
3 gün hesabını onaylamayan üyenin hesabı silinir. Onaysız durumdayken de zaten kırmızı görünür.
ya da 30 gün inaktif olduktan sonra da kırmızı renge döner ve bir süre sonra DR listenizden silinir.

Coulers79

Bu sitede Ultimate olunca kesin kazanabilir miyiz? Öyleyse peki ne kadarlık bir yatırımla, aylık bir miktar çekerek, ne zaman kâra geçebiliriz?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 07 Temmuz 2015, 19:41:44
Bu sitede Ultimate olunca kesin kazanabilir miyiz? Öyleyse peki ne kadarlık bir yatırımla, aylık bir miktar çekerek, ne zaman kâra geçebiliriz?

Eveeeet, şimdi sırası gelmiiiiş. Sıra sende :D
Forumu oku Coulers :D Bin kere yazdık her yere :D

Coulers79

Ya onlar çok uzun, yok mu kısa bir cevap? 3 vakte 1 ulti gibi, komisyonum hariç. :DD Eski konulara bakamıyorum şu sıralar.