BigTimeBux.com (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 12 Nisan 2011, 01:02:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: elisamccline - 14 Nisan 2011, 02:37:13
bende 5 görünüyor...
Neyse dediğim gibi kodlamaya devam ediyoruz demiş admin. Göreceğiz.
Sitenin Admininin güveni dışında şu anda olumlu hiçbirşey yok...

Hmm, kendi tıklarımız işliyor :D

hocam benim tüm bilgiler normal görünüyor  pioneer e de yetişmişim sağolun  ;)  ama ref tıkları ne zaman gelir bilmiyorum bi tane bulup denemek lazım  :P ancak yatırım için acele etmiyorum; sizinde dediğiniz gibi düzenlemeler otursun siz haber verirsiniz artık  ;D 
bide benim gibi makinası kasan arkadaşlara tavsiyem, nasılolsa 5 reklam tıklama şansımız olduğunu düşünürsek; benim makine video yüklemelerinde kastığı için fap turboyla google sniper i atlıyorum kalanı 5 ediyor zaten  ;)  aynı sorunu olanlar için söyliim dedim.

oguzoztekin

Bendede 2 gündür açılmıyor site
Domain Discount diyerek o meşhur yeşil bukelemun çıkıyor sürekli

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: oguzoztekin - 15 Nisan 2011, 16:42:35
Bendede 2 gündür açılmıyor site
Domain Discount diyerek o meşhur yeşil bukelemun çıkıyor sürekli

Hiç giremediğim olmadı..  ::) ilginç...  ???

bu arada TR saaatiyle Akşam 18:05 te açılıyor reklamlar.. bu da ilginç :D

bilalyuzugullu

bende çok rahat giriyorum.
hatta hocam bide ref ayarladım direk; oda girebiliyor ve kendide görünüyor vede tıklarıda anında yansıyor.
direk ref arayacakların bilgisine sorun çözülmüş gibi görünüyor.  ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 16 Nisan 2011, 01:19:19
bende çok rahat giriyorum.
hatta hocam bide ref ayarladım direk; oda girebiliyor ve kendide görünüyor vede tıklarıda anında yansıyor.
direk ref arayacakların bilgisine sorun çözülmüş gibi görünüyor.  ;)
Mümkündür.. yakın zamanda direk refim olmadı.. Ama hep ilk günleri güme gitmişti. Olmadı buluruz üye olacak bir tanıdır deneriz.. :D Hatta bakayım bu gece ayarlarım birini MSN den bilgim dahilinde zaman kontrollü deneriz. girerim buraya bilgisini.

Edit: Direk refim anında geçti. tıklamaları da öyle.. Evet sorun çözülmüş gibi :)
Teşekkürler Bilal :)

oguzoztekin

Hocam bugün nihayet giriş yapıp 5 adet rekleme tıklayabildim

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: oguzoztekin - 16 Nisan 2011, 12:32:53
Hocam bugün nihayet giriş yapıp 5 adet rekleme tıklayabildim
:)
Kodlarla uğraşırken kendileri de sistemi çok yoruyorlar anladığım kadarıyla.
Çünki aslen bir yoğunluk yok. Hatta üye sayısı böyle bir site için halen çok az.
Herkes birşeylerin oturmasını ve uzun tutulan prelaunch zamanının tamamlanmasını bekliyor.
Direk ref lmitleri oldukça sınırlı tutulmuş, bu yüzden pek reklam bile görmüyoruz.
Standart/Pioneer direk rek limiti 10 haberiniz olsun, Ultimate bile 100 zaten :D
Yatırımsız kazanamama durumu burada da ön planda :)
Launch için 30 Nisan Belirlenmiş görünüyor. Kimsenin acelesinin olmaması güzel.

Aslında birkaç ref alıp deneyebilirim. Bu sorunlu, henüz oturmamış dönemde bir fikrimiz olabilir.

enderege

Hocam bu bigtime da inc gibi işlediğini varsayarak konuşuyorum. Bende ilk başta inc den deneme amaçlı 3 ref aldım. Bakalım ne olacak diye! Kendi parasını bile çıkrmadı refler. Bu nedenle upgrade yapmadan ref denemek aldatır. Ama ulti olacağım derseniz bilemem.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

En azından ref gelirleri avg leri vs görüp, sizlere de bilgi verebilmek için az sayıda ref almak çok sorun olmaz diye düşündüm... :D
Şu anda Ulti almak gibi bir düşüncem yok :D

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Nisan 2011, 18:45:04
En azından ref gelirleri avg leri vs görüp, sizlere de bilgi verebilmek için az sayıda ref almak çok sorun olmaz diye düşündüm... :D
Şu anda Ulti almak gibi bir düşüncem yok :D

hocam siteyi ve upgrade seçenekleri inceledim birazda, birkaç sorum var. mesela ultiyi aldık +1000 ref
800$+350$=1150$  kazanç ancak yatırımın yüzde 250 si ise alacağımız 2875$
peki hocam onların tıklardan rentale aktardıkları yüzde 50 lik bölüm yatırım olarakmı geçiyor; yani o paranında yüzde 250 sini çekebiliyormuyuz.  :)