BigTimeBux.com (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 12 Nisan 2011, 01:02:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Bilâl,
Aslında bunları da deneyeyim diyorum işte :)
Bilmiyorum ve benim de kafama takılmıştı. %50 si rentale giden parayı da yatırım olarak sayması lazım normalde. :)

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Nisan 2011, 22:48:47
Bilâl,
Aslında bunları da deneyeyim diyorum işte :)
Bilmiyorum ve benim de kafama takılmıştı. %50 si rentale giden parayı da yatırım olarak sayması lazım normalde. :)

hocam o zaman mükemmel olur. benim hesabım yanlış diilse 1 avg bile olsa ref tıkı başına 2 cent olduğu için 1 bana 1 rentale; 1200$ yatırımla birdaha hiç para yatırmadan hem ref sayısı 4000 e çıkar hemde 2-3 ayda yatırım çıkar. sonra avg 0.5 e bile düşse yinede kazanılır.
bunu bi forumdan öğrenme şansınız olurmu hocam. elime yeni bi kart geçtide 2300 limitli  25 i kesim tarihi ;D  onu görünce kaşıntım tuttu nasıl patlatabilirim bu kartı diyede  :D :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 16 Nisan 2011, 23:13:22
hocam o zaman mükemmel olur. benim hesabım yanlış diilse 1 avg bile olsa ref tıkı başına 2 cent olduğu için 1 bana 1 rentale; 1200$ yatırımla birdaha hiç para yatırmadan hem ref sayısı 4000 e çıkar hemde 2-3 ayda yatırım çıkar. sonra avg 0.5 e bile düşse yinede kazanılır.
bunu bi forumdan öğrenme şansınız olurmu hocam. elime yeni bi kart geçtide 2300 limitli  25 i kesim tarihi ;D  onu görünce kaşıntım tuttu nasıl patlatabilirim bu kartı diyede  :D :D :D
Ref geliri ultide 2c değil 1c..... kendi tıkın neo gibi 2c.... HEsap deiğiyor mu şimdi :D

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Nisan 2011, 23:28:42
Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 16 Nisan 2011, 23:13:22
Ref geliri ultide 2c değil 1c..... kendi tıkın neo gibi 2c.... HEsap deiğiyor mu şimdi :D

Standard    Ultimate
15 Sec Ad Clicks                   $0.004    $.01
15 Sec Ad Ref. Click
(50% goes to rental balance)    $0.002    $.01
30 Sec Ad Clicks                    $0.007    $.02
30 Sec Ad Ref. Click
(50% goes to rental balance)    $0.004    $.01
60 Sec Ad Clicks                    $0.01    $.02
60 Sec Ad Ref. Click
(50% goes to rental balance)    $0.005    $.02

Maximum Ads                                    5    14

hocam ancak bu kadar becerebildim yapıştırmayı; bence tekrar bi kontrol edin , sonrada hemen atlayalım üstüne   :) :) :)

bilalyuzugullu

siz sanıyorum 30 second luk reklamlara göre söylediniz ancak reklamlar 60 second  ;)
nasıl; atlıyomuyuz şimdi hemen   ;D :D :D :D ;D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 16 Nisan 2011, 23:39:53
siz sanıyorum 30 second luk reklamlara göre söylediniz ancak reklamlar 60 second  ;)
Hayır reklamlar 30sn :D Şuradan anlarsın aslında.. sana tık başına 0,007 vvermiyor mu  ;)
Aman atlama hiçbirşeye :D

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Nisan 2011, 23:44:37
Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 16 Nisan 2011, 23:39:53
Hayır reklamlar 30sn :D Şuradan anlarsın aslında.. sana tık başına 0,007 vvermiyor mu  ;)
Aman atlama hiçbirşeye :D

:'( :'( :'( :'(  şimdi reklamlara baktım 30 second muş  :'( :'( :'( :'( :'(

pardon hocam ya heyecanlandıydım birden tühhh beee :( :( :( :( :(

olsun hocam eğer dediğiniz gibi admin sağlam ve güvenilirse vede rentale aktarılan kısım yatırım olarak kabul edilecekse yinede değer gibi görünüyor ne dersiniz  ;)

hele birde site yeni olduğu için avg leri ilk zamanlar yüksek olursa  :P en azından üç dört ay yatırım çıkana kadar . sonrasındada Allah ne verdiyse geçinir gideriz. nasıl olsa paranın yarısı rentale gideceğinden masrafta olmaz  ;) dimi ama  :D :D  bizde şööle kuruluruz şöminenin karşısına  8) 8) 8)

ElisaMcCline

Ahahaha :D
Pro, whisky, rob de şambr konusuna geleceğiz sanki yine :D:D:D

Şimdi durum şu...
Adamın kendi sitesi Incrasebux OK.
Daha önce benzer bir ortaklığı oldu bu adminin, bir çoğunuzun ucundan da olsa bulaştığı globobux.
Ve çok keyifli bir macesası olmadı.

Şimdi Inc kullanıcıları dahi, orada kazandıkarı halde çok acele etmiyorlar. Uzun soluklu bir site olacaksa 2 ay sonra da girilebilir bir mahsuru yok :)
Sadece deneme hesapları olabilir bence en azından 30 Nisana kadar.
Riske edebileceğiniz bir para varsa.
bronze denenebilir dye düşünüyordum ben de mesela.

ElisaMcCline

Reset saati TR saatiyle gece yarısından sonra 01:00 olmuş arkadaşlar.. bilginize.

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Nisan 2011, 17:36:52

bu arada TR saaatiyle Akşam 18:05 te açılıyor reklamlar.. bu da ilginç :D

hocam duydular heralde sizi; reset saati 01:00 olmuş   :)