BigTimeBux.com (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 12 Nisan 2011, 01:02:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: 1gin - 18 Nisan 2011, 15:46:42
:D
Keyifli ve sanatsal değeri olan bir anlatım olmuş...  :D
Teşekkürler :)

Arkadaşlar;
Yatırıma sayılan harcamalar ya da aktarmalar nedir bilgi verebilir misiniz o zaman :D

universitely76

pardon ben değilmişim :D

Hocam orada yatırımım yok asalak diye tabir edilen kısımda üyeliğim var o yüzden böyle bilgilerden yoksunum malesef  :-X
Şu sıra imzasız'ım...

1gin

"Rental Balance" bölümüne dahili veya harici olarak aktarılan tüm miktarlar yatırım olarak addedilmektedir.

Öte taraftan, emin olmamakla birlikte üyelik ücretlerinin de yine yatırım olarak işlendiğini sanıyorum.

İyi de, siz bunları bilmiyor musunuz Hocam? :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: 1gin - 18 Nisan 2011, 18:41:37
Rental Balance bölümüne dahili veya harici olarak aktarılan tüm miktarlar yatırım olarak addedilmektedir.
Öte taraftan, üyelik ücretleri de yine yatırım olarak işlenmektedir.

İyi de, siz bunları bilmiyor musunuz Hocam? :)

Ben üye değilim hocam. Düşünmüyorum da ;)
bigtime da sanki rentale atmak yeterli değil, harcama yapma şartı var gibi.. Yani rentalden harcanmadığı sürece invest e dönüşmüyor gibi. Çünki balance bilgilerinin arasında Total purchase gibi bir bilgi daha var. Heralde o bilgi kullanılır bilgi olacak O yüzden sordum. :)

1gin

O zaman bir saniye Hocam!

Ben "Rental Balance" bölümündeki paranın nasıl olsa her halukarda kullanılacağını varsaydım. :)

Ayrıca önceki mesajımda ufak bir düzeltme yaptım.

Acaba nasıldı ya? Kafam karıştı bakın şimdi!   ::)

Sahi! Siz neden incrasebux'ta yatırım yapmamışsınız ya da neden düşünmüyorsunuz?

ElisaMcCline

Ayrıntıya girmeden kişisel sebepler diyelim :D

ElisaMcCline

Son bilgiler:
- Üyelik yükseltme işlemleri daha önce rental balance dan yapılabiliyordu, artık direk payment processor ile alabiliyorsunuz.
- 30 Nisana kadar üyelik yükseltme işlemlerinde %10 civarı bir indirim var(tabloda bilgi var)
- 30 Nisana kadar, tüm  Payment propcessor lerden rental balance a yapılan aktarımlarda %10 ilave bonus.
- Admine hatalı bir ref ücret tablosu için ticket açtım. Gelen bilgiyi daha önce forumda görmemiştim. Söylediğine göre ref ücretleri şu anda ref sayısına göre değişiyor ancak yakında her üyelik için sabit bir ücret olacakmış. (bilgi, direk adminden - ticket)
- Zaten yükseltilmiş bir üyelikten daha üstüne geçmek için, şu an geçici olarak farkı payment processorden ödeyerek ticket ile talepte bulunmak yeterliymiş. Yakında otomatik olacakmış.  (bilgi, direk adminden - ticket)

Arkadaşlar ben dayanamadım ve bir bronze üyelik aldım :)
20$ üyelik + 40$ 100 ref = 60$ Nasıl olsa çıkartırım dedim :)
Your stats başlıklarında bir sürü salak üye kendi tıklarını yazmış, en iyisi kendi işini kendin gör dedim :)

Elisamccline - bronze membership - 100RR
Rntal balance a  ref alımı için aktardığım ücretin %10 u bonus olarak eklendi.

# Membership Bonus: PIONEER
# Membership: Bronze (Expires 04/17/2012)
# Rented Referrals: 100

Bu arada yaptığım salaklığı da yazmayacaktım ama  ::)
Daha dün baktığımda rental balance dan üyelik yükseltiliyordu, eşşeklik edip bakmadan 60$ yatırdım önce :D
20$ üyellik ve 40$ 100RR diye ...6$ bonusumu da aldım :D
sonra da balance taki para ile üyelik alamayınca mecburen tekrar Paypal ile aldım :D
Rentalde 26$ kuzu kuzu yatıyor :D

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 19 Nisan 2011, 02:44:56

Bu arada yaptığım salaklığı da yazmayacaktım ama  ::)
eşşeklik edip

Estağfurullah hocam. 
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

İk gün sonu avg bilgisi arkadaşlar.. merak edenlere.

100 ref 335 tıklama AVG 3.35 :D Allah bereket versin :D