BigTimeBux.com (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 12 Nisan 2011, 01:02:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 21 Nisan 2011, 00:35:28
ewet hocam bu tespitiniz durumu açıklamış aslında  :) demekki paranın nerden geldii mühim diil, sen yeterki harca diyor demekki  :)
bu arada hocam tablo çok iyi olmuş;büyük kolaylık, ellerinize sağlık, çok teşekkürler   :)
bende oraya bakarak ve de ilk gün avg nize dayanarak bi hesap yapıyorum. bronz-silver kritiği  :) eğer müsadeniz olursa hazır olduğunda burdan paylaşayım diyorum.  :)

Tabii ki paylaş yahu :D izin ne demek..

Yanlız bir sorun var.  Değişiklik oluyor sürekli sitede eklemelerin bir kısmını yaptım... araada da böyle bilgi vereceğiz biribirimize;
Harcayınca değil rentale düşmesi yeterli purchased den sayılması için :)
PAypal ya da alertpayden yaptığım rental aktarması da, Direk Paypaldan üyelik stınalmam da geçti total purchased karşılığına..
Ref gelirlerinin yarısı geçmiyor demiştim rentale.. Direk main balance a geliyor. bu karışıklık da kalktı..
Şimdi tek sorun var, Main balance dan rentale atınca total purchased değişecek mi acaba.. onu merak ediyorum.. biraz biriksin deneyeceğim :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halisekarakaya - 21 Nisan 2011, 00:44:52
@elisamccline hocam siz de diğer yanınız dinleyip bir kaç siteyle devam edin yani bence  :)
biz siz olmadan bu ptc aleminde kurda kuşa yem oluruz valla bu banlanan adminlerin ortamında :D :D :D
:D yok be yahu :D Maaşallah zehir gibisiniz hepiniz :D
benim işlerim de bir süredir yoğun gidiyor, ciddi ciddi PTC yi komple kenara mı koysam diye düşünür oldum...

Neyse, daha buralardayız :D Yaz döneminde de ayağıma dolaşmazsa devam ederiz heralde :D
Ama VC - JJ - OE çözüme kavuşsun.. n azından biri yahu :D
Onlarca foruma girip çıkmaktan helak oluyoruz:D
Admin ne demiş diye :D

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: elisamccline - 21 Nisan 2011, 00:47:31
purchased karşılığına..

Şimdi tek sorun var, Main balance dan rentale atınca total purchased değişecek mi acaba.. onu merak ediyorum.. biraz biriksin deneyeceğim :)

hocam oda sorun sayılmaz nede olsa o parayı rent ref için, uzatma için yada recycle için kullanacaz sonuçta benim derdim site uzun ömürlü olsunda hepsi yavaş yavaş çözülür sonuçta  :)
aslında hocam sizin takip ederek paylaştıklarınıza baktığımda adamlar baya uğraşıyor gibi görünüyor ne dersiniz buda vurkaççı olmadıklarına bi göstergemidir.

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: halisekarakaya - 21 Nisan 2011, 00:44:52

@elisamccline hocam siz de diğer yanınız dinleyip bir kaç siteyle devam edin yani bence  :)
biz siz olmadan bu ptc aleminde kurda kuşa yem oluruz valla bu banlanan adminlerin ortamında :D :D :D

yok be kardeş gidemez bi yere merak etme  :) bulaşmış artık bikere  ;D müptela yani  ;D
hem bu aleme kolay girersin ama çıkartmazlar adamı  :D :D :D  ööle kolay diil o iş  :D :D
sen nasıl olsa adres bulma konusunda uzmanlaştın; eğer bırakmaya kalkarsa bulup kıstırırız tenhada  ;)
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

enderege

Bigtimebux
Bronze  üyelik (20-04-2011)
100 ref 320 tık (3.2 AVG) 21-04-2011

Süperrrr...
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

İşler iyi giderse kalırlar, gitmezse, herkes tedirgin kalır yatrım yapmazsa onlar da birşey yapamaz. En azından bunu söyleyebilirim.
Çünki kazançlar yatırıma ciddi br şekilde endekslenmiş.. yok öyle ultyim diye yüzlerce ref diyor adam.

100 direk ref Ulti için sektörde çok az.
Ve daha bir sürü şey. bahsettiğim gibi yukarıda..... Ama şu anda ran da fena değil :D

Bugün sonu;
100 ref 380 tık ---> 3.8 AVG ile YUUUUUH  kelimesini hakettiler refler :D :D :D ( istek üzerine maaşallah :D )

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 21 Nisan 2011, 01:10:24
yok be kardeş gidemez bi yere merak etme  :) bulaşmış artık bikere  ;D müptela yani  ;D
hem bu aleme kolay girersin ama çıkartmazlar adamı  :D :D :D  ööle kolay diil o iş  :D :D
sen nasıl olsa adres bulma konusunda uzmanlaştın; eğer bırakmaya kalkarsa bulup kıstırırız tenhada  ;)
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Walla bence zorlama :D:D:D Az lanet okumuyorum bazen..  :D

Alıntı yapılan: enderege - 21 Nisan 2011, 01:11:21
Bigtimebux
Bronze  üyelik (20-04-2011)
100 ref 320 tık (3.2 AVG) 21-04-2011

Süperrrr...
Süüper :D

bilalyuzugullu

hakkaten yuhhh yanii maşşşşşşallaaaaah  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
bırakıyodunuz dimi hocaaaam   :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
bööle 3.8 le bağlarlar adamı işte böyle  :D :D :D :D :D :D :D :D
ptc çetesi olarak bi ziyaret yaptık sizin reflere  :D :D :D :D :D
halise, selçuk ve bilal olarak ondan böyleler  :D :D :D :D :D

ElisaMcCline

Yan yattı çamura battı :D Ya kolay değil tabii ki :D
Yerine birşey bulmak lazım :D

Sonuçta birçok insanın kendi haayatında kazandığı paralar yanında, burda kazanılanlar çok komik rakamlar.. Ama kazanıyor olmanın hazzı başka bir konu :D Dert de o zaten :D
Bak dispute siteleri ne güzel o hazzı bitiriyordu bu çıktı başımıza :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 21 Nisan 2011, 01:21:23
hakkaten yuhhh yanii maşşşşşşallaaaaah  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
bırakıyodunuz dimi hocaaaam   :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
bööle 3.8 le bağlarlar adamı işte böyle  :D :D :D :D :D :D :D :D
ptc çetesi olarak bi ziyaret yaptık sizin reflere  :D :D :D :D :D
halise, selçuk ve bilal olarak ondan böyleler  :D :D :D :D :D
byuzugullu ziyaret ise yaramis baksana avg ler tavan yapmis yahu:D
valla sabirsizlaniyorum:D
yaptigin hesaplamalar da akademik duzeyde masallah .ptc mali musavirlik burosu byuzugullu:D
elisamccline hocam siteyle ilgili paylasimlariniz icin tesekkurler gercekten bu veriler yatirimcilar icin karar asamasinda cok onemli oluyor .avg leriniz daim olsun insallah:)