BigTimeBux.com (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 12 Nisan 2011, 01:02:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 29 Nisan 2011, 20:46:53
Biz eşşekliğe devam ediyoruz. Deehhhh.

Yok bana özel o sıfat, kullandırtmam :D

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 29 Nisan 2011, 21:00:35
tebrikler hocam, hayırlı olsun   :)  bol kazançlı olmasını dilerim.  ;) bende çok istedimde yukarda kontesimize izah ettiğiniz gibi x-y hesapları tutmadı  :D
artık silverde 1000 refi tamamlayıp sonrasında x-y hesapları tutarsa; duruma göre ya direk ulti yada diamont ve sonrasında ulti diycez ne yapalım  ;D geç olsun güç olmasın diyorum  :)
Teşekkürler bilal :) Hayırlısı olsun :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halisekarakaya - 29 Nisan 2011, 21:04:30
Hocam öncelikle estağfirullah diyerek başlamak isterim.bence durum sizin tabir ettiğiniz şekilde değil de tam sağlamcılıkla ilgili olabilir :D :D istediğiniz ref sayısına bir kaç hafta geç de olsa ulaşırsınız nasıl olsa,sağlık olsun.
Sitenin henüz oturmamış olması hepimizin biraz önce seyirci kalma yönünde bir yol izlemesine neden oldu.
Finansal konulardaki uyarılarınız umarım herkes tarafından dikkate alınır .Ben para konularında tam sağlamcılıktan yana bir yol izlemeyi ilke edinen bir insan olarak sitelere yaptığımız yatırımların kendime ait olmayan bir parayla yapılmasından zaten son derece rahatsızlık duyduğum için paypalı dün biraz karıştırdım ve orada visa/master logolu banka kartlarıyla da paypala para yollayabileceğimizi öğrendim.(garanti sanal kartı duymuştum önceden ama orda hesabım olmadığı için yeni bir hesap açma işlemiyle uğraşmak istemeyip kredi kartına devam etmiştim:)işbank vadesiz hesabımın visa logolu kartını tanımlattım.kabul etti.paypaldan para çekimlerini de aynı hesaba yaptığım için şimdi benim için sitelere yaptığım harcamaları ve aldığım ödemeleri kontrol etmek ve kendime ait olan bir parayı yönetmek daha kolay olacak.herkese tavsiye ederim. ;)
Diğer taraftan bigtimebux ile burda Bilalle yaptığınız hesaplar bu işin ne derece ciddi hesaplarla yapıldığını göstermek adına ve hesapların yapıldığı tarihin  de benim açımdan çok önemli bir zamana denk gelmesinden dolayı  finansal sponsor/manevi destek bulma adına da siz farkında olmasanız bile çok işime yaradı. ;D ;D ;D(daha önce bahsettiğim bir konuydu belki hatırlarsınız.)
Bigtimebux için Bilal le hesaplar yapıp kafa yorarken sizin neden diamond ya da ulti almadığınız bizim için de bir merak ve aslında biraz da kendimizi frenleme noktasında bir etki yaratmıştı ki siz isteseniz de istemeseniz de sizi tanıyanlar/güvenenler bakalım elisa hoca ne yapacak diye vereceğiniz kararı bekliyorlar :D :D :Dya da hoca almadıysa vardır bir bildiği şeklinde bir teslimiyet de söz konusu (kendi adıma )bu misyonu doğal bir şekilde/farkında olmadan  üstlenmenizin sebebi tamamen tecrübeleriniz ve güveniniz :) :) :)
Sonuç olarak bu gün diamond/ulti arasında gelip giderken ben de kendi adıma bir karar verdim ve diamondın benim için daha uygun olduğu sonucuna vardım.hepimiz için kararlarımızın bizi üzmemesini ve bol şans getirmesini diliyorum :)

Aslında evet bu konu benim de omozlarımda bir yük, emin olun birilerini gaza getirirmiyim diye 1 yerine 5 kez düşünüyorum.
Bronze u da aslında herkese faydası olsun diye almıştım, tabii ki öncelikle bana :D Böylece kurallar ve genel işleyiş de daha rahat görülebiliyor.

Umarım sorunsuz bir kazanç nokası olur ve site de dahil herkez kazanır :D

Hayırlı olsun diyelim :)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 29 Nisan 2011, 21:12:53
Alıntı yapılan: halisekarakaya - 29 Nisan 2011, 21:04:30

Sonuç olarak bu gün diamond/ulti arasında gelip giderken ben de kendi adıma bir karar verdim ve diamondın benim için daha uygun olduğu sonucuna vardım.hepimiz için kararlarımızın bizi üzmemesini ve bol şans getirmesini diliyorum :)

tebrik ederim vede hayırlı olsun sevgili kontes  :) senin için de bol kazançlı olmasını dilerim   ;) 
bak gördünmü; o gün haberleşemeyişimizde varmış bir hayır  :D yoksa sende silverle başlamış olacaktın  :) bi iyi tarafıda forumumuzda her 4 üyelik tipi içinde istatistik bilgimiz olacak demektir bu  ;D
Sağol arkadaşım,umarım hepimize şans ve bol kazanç getirir :D ;D
Evet her şeyde vardır bir hayır diyelim :)

ElisaMcCline

Arkadaşlar, cashout ta şu andaPaypal aktif değil ancak zaten bilgi vermiş admin news alanında..

Hello dear members,

I'm very happy, as promised i open cashouts today!

We are testing script, sometimes cashouts can be unavailable duo to some optimization in script.

Good earnings to all :D
Admin

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: elisamccline - 01 Mayıs 2011, 19:54:00
Arkadaşlar, cashout ta şu andaPaypal aktif değil ancak zaten bilgi vermiş admin news alanında..

Hello dear members,

I'm very happy, as promised i open cashouts today!

We are testing script, sometimes cashouts can be unavailable duo to some optimization in script.

Good earnings to all :D
Admin

peki hocam biz cashout isteyene kadar testte bir sorun çıkarda hala açılmamış olursa; yatırımı paypaldan yapmış olmamıza rağmen alertpaydan isteyebilecekmiyiz ödemelerimizi. 

nouma26

Ben paypaldan yatırdım alertpay dan çektim.Hiçbir problem çıkmadı...

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: nouma26 - 01 Mayıs 2011, 20:59:05
Ben paypaldan yatırdım alertpay dan çektim.Hiçbir problem çıkmadı...

ok teşekkürler. demekki problem yok. yoksa ödemiycek adam bunu bahane edebilirdi.  :)

bilalyuzugullu

elisa hocam bir değişiklikte ultilerin direk ref limitinde olmuş; 100 den 200 e çıkarmışlar.  :)  gene sizin yatırımcı için bu kadar direk ref az dediğinizi duydular heralde  :D :D :D  görüyormusunuz hocam bi tek biz diil; ptc siteleri bile takip ediyor sizin yorumlarınızı  :D :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 01 Mayıs 2011, 21:10:48
elisa hocam bir değişiklikte ultilerin direk ref limitinde olmuş; 100 den 200 e çıkarmışlar.  :)  gene sizin yatırımcı için bu kadar direk ref az dediğinizi duydular heralde  :D :D :D  görüyormusunuz hocam bi tek biz diil; ptc siteleri bile takip ediyor sizin yorumlarınızı  :D :D :D

Evet tabloyu güncellemek lazım bir ara :)
Ama benim için 4 günde bir 105$ para harcamak, 5 günde bir harcamaktan yine de daha kazançlıydı :D
Tüm hesaplarım çöp oldu...
Yeniden hesap yapmaya da çekiniyorum, keyifsiz bir sonuç çıkarsa diye :)

ElisaMcCline

Eveet,
Gün sonlarına doğru Ulti olabildiğim için stats ları yine bronze olarak güncelledim..
Yarın gece ilk Ulti statslarımı vereceğim kısmetse :)