Wattbux (SCAM)

Başlatan nouma26, 13 Mart 2014, 18:37:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

Alıntı yapılan: cihan77 - 09 Nisan 2014, 19:06:23
Siteye erisemiyorum. Baglanan varmi?
Aynı şekilde ulaşım yok...

bilalyuzugullu

şimdi denedim ve girdim :y

@edit : reklam sayfasına gittim bağlandı, sonra tekrar account yaptım gitti. şimdi bende de koptu.

hakanatik01

Bu sattlerde hep sorun oluyor sanki demekki yoğunluğu kaldıramıyor gece çok hızlıydı sabahta fena değildi 2.resette :) 3.reset gelmişmidir diye denedim girmedi siteye :P

cihan77

Simdi baglandi. Ama diger sayfalara geciste kopuyor

HyperNova

biraz siteye  yatırım yapmalı script hoş güzelde güvenlik ve kapasiteden ödün vermiyor maşşalah  resmen yılan sokmuş kişiye zehiri  yavaşlatıcı müdahalelerde bulunuyor.Asıl panzehiri bulsa olucak bu iş.

aydyar13

Bugünkü tıklarda yalan oldu siteye giremedim.

hakanatik01

Site böyle devam ederse zaten bilal hocanın vermiş olduğu haberde geçersiz olacak  "reflerin sürelerine 4 er gün ilave edilmiş" yakında admin olmadı yahu baştan başlayalım ne dersiniz diyecek :P 4 gün ilave ediyor gene site yok :P :D
bende giremedim sabah düzeliyor genelde ya bakalım ne olucak ;)

edit:Derkene geldi site yarın tıklaycak olanlra sabırlar şimdiden...
Edit 2 : resetlenmemiş bende dün 2 kere tıklatınca bugündenmi sayacak onu acaba  :)
Current servetime:00:34:10  Ads reset time:00:00:00

paragelsinde

iki defa tıkladım aynı gün ref tıklamalarınıda kabul etti .gaza gelip hem ref hemde golden oldum şimdi sayfa yok..

6il9in

Alıntı yapılan: paragelsinde - 10 Nisan 2014, 08:33:33
iki defa tıkladım aynı gün ref tıklamalarınıda kabul etti .gaza gelip hem ref hemde golden oldum şimdi sayfa yok..

Hayirli olsun Golden ve RR lerin keske biraz daha bekleseydin. Umarim herkes en kotu ihtimalle yatiriminizi cikartirsiniz.

mtoy76

bugün reklamlar resetlenmedi dün 200RR 38 tık yaptı bugünse sıfır bu site RR lere 4 gün uzatma verse ne olacak ben 5 gün daha beklerim açarım disputeyi