Openbux ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 01 Kasım 2011, 16:25:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

(scm)

Arkadaşlar siteden aldığım ilk ödeme :)
Bronze üyelik: kazanca bir faydası yok standart ile aynı, sadece ref alım zamanı ve cashout aralıkları daha düşük.
refler henüz gerçek olduğu için çok az ref var, gereksiz bir harcama oldu :)

Henüz üye olmadıysanız beklerim :)

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 01 Kasım 2011, 16:25:07
Arkadaşlar siteden aldığım ilk ödeme :)
Bronze üyelik: kazanca bir faydası yok standart ile aynı, sadece ref alım zamanı ve cashout aralıkları daha düşük.
refler henüz gerçek olduğu için çok az ref var, gereksiz bir harcama oldu :)

Henüz üye olmadıysanız beklerim :)

Tebrikler. Bronzlara daha fazla mı reklam çıkıyor? 
Bu arada yakında ben de bronz olcam sanırım. Direkt ref limitine yaklastım. Ama balance'taki parayla aylık mı alsam yoksa paraya kıyıp senelik uyelik mi alsam kararsızım... Openbux'tan gelcek tum parayi reklam masraflarında kullancam o yuzden yatırımı AP ile yaptım. Site scam olursa diye de cok yuksek paralar yatırmak istemiyorum. Neyse her halukarda 100'e ulastigimda bir odeme isterim :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 01 Kasım 2011, 16:37:17
Tebrikler. Bronzlara daha fazla mı reklam çıkıyor? 
Bu arada yakında ben de bronz olcam sanırım. Direkt ref limitine yaklastım. Ama balance'taki parayla aylık mı alsam yoksa paraya kıyıp senelik uyelik mi alsam kararsızım... Openbux'tan gelcek tum parayi reklam masraflarında kullancam o yuzden yatırımı AP ile yaptım. Site scam olursa diye de cok yuksek paralar yatırmak istemiyorum. Neyse her halukarda 100'e ulastigimda bir odeme isterim :)
Teşekkürler Bilge :)
Evet, Bronze üyelikte standart 8 reklam çıkıyor.
İşin içine botlar karışıp da avg ler saçmalamazsa, evet  bronze mantıklı duruyor. 200 direk ref ve 300 kiralık limiti bence oldukça yeterli.
Ben de cashout konusunda kararsızdım ama 1 kere de olsa denemekte fayda var... Es kaza hesabımızla ilgili bir sıkıntı vardır boşuna uğraşmayalım ;)

Ben de yatırım ve cashout rahatlığı yüzünden AP kullandım bronze alırken.
Sanırım öyle de devam ederim, büyük bir harcamaya girmek gibi bir durumum oluşmazsa :)

Edit:
Yıllık biraz anlamsız gelebilir... Hem ne olacağını bilmiyoruz sitenin, hem de yürürse yükseltmek isteyebilirsin.
Max 6 aylık derim ben ;)
Ama 6 aylık al demiyorum max 6 aylık.. 1-3-6, sen karar ver :)

universitely76

Ödemeniz hayırlı olsun hocam :) ilk alınan bu ödeme ile birlikte inş bu başlık sonu gelmeyen bir ödeme sunma sayfası olur :)
(dün gece pollyanna ile takıldım da :D )
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 01 Kasım 2011, 17:10:11
Ödemeniz hayırlı olsun hocam :) ilk alınan bu ödeme ile birlikte inş bu başlık sonu gelmeyen bir ödeme sunma sayfası olur :)
(dün gece pollyanna ile takıldım da :D )
Teşekkürler universitely :)
Bizim de temennimiz uzun soluklu olmasu yönünde :)
Umarım hepimizin uzun süre kazanacağı bir yer olur, gerçi hep bu dileklerle başlıyoruz ama,,, neyse :D

(Evet Polyannanın uğradığı belli :D )

enderege

Hocam hayırlı olsun. Poundları saçtın ama dolarları topluyorsun maaşallah. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 01 Kasım 2011, 18:06:48
Hocam hayırlı olsun. Poundları saçtın ama dolarları topluyorsun maaşallah. :)
Teşekkürler enderege, bir cepten çıkarken, diğer cepten giriyor işte :D
Maksat keyfimiz yerinde olsun :)

nouma26

Hayırlı olsun hocam.Umarım devamı gelir... ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 02 Kasım 2011, 01:12:49
Hayırlı olsun hocam.Umarım devamı gelir... ;)
Teşekkürler nouma,
Sizinkileri de görmek isteriz ;)

halisekarakaya

Hayirli oksun hocam,baslangic icin cok iyi bence .Sahsen motivasyonum artti ,ref sorunu da cozulse tam super olacak:))