Openbux ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 01 Kasım 2011, 16:25:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

hayırlı olsun hocam :)

Bende sayfayı ilk açtığımda (bir kaç saat önceydi) sadece yazınızı görmüştüm, ekran görüntüsünü sonra koyacaksınız diye düşünüyordum. Ancak demek ekran görüntüsü bizlere görünmek için "yüz görümlüğü" istiyormuş :D :D
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Duble kanıtlı ödemeniz hayırlı olsun.  ;D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nouma26

Hayırlı olsun hocam...

merts

elisamccline Hocam Refinizden Üye Oldum Güzel Ve Sağlam Bir Site Gibi Bakalim Bronze Alacaktım Ama Standartla Hemen Hemen Aynı Olduğu için Vazgectim Ref için 10 Usd Attım Ama Ref Yok :)

universitely76

Alıntı yapılan: merts - 13 Kasım 2011, 07:07:39Ref için 10 Usd Attım Ama Ref Yok :)

hobaaaaa :D :D
10 $ atmadan önce keşke bir forumu gezip, konu hakkındaki bilgilerden yararlansaydınız....  neyse olan olmuş, sizde bizim düştüğümüz duruma düşmüşsünüz... şimdi yapacağınız şey, olabildiğince ref kiralama sayfasında bulunup/sık sık yenileme yapıp ilk kullanılabilir 3 refi almak olacak.
Sakın ha 3 refi gördükten sonra 5'i bekleyeyim demeyin! Sonuçları tüm forumca mâ'lumdur  :-*
Şu sıra imzasız'ım...

nouma26

Adminin refleri çoğaltmaya şimdilik niyeti yok gibi.Vardır bir bildiği heralde :)

enderege

Alıntı yapılan: nouma26 - 13 Kasım 2011, 11:58:53
Adminin refleri çoğaltmaya şimdilik niyeti yok gibi.Vardır bir bildiği heralde :)

Site bence çok uzun ömürlü olacak. Neden? Bu ref alamama,avg düşüklüğü,fee, vs. gibi olaylardan beni ya verem edecek yada kanser. Beni öldürüp dispute açmamın önüde kapanacak. Eee... daha ne? Mis gibi gelir işte sana. Admin dediğin böyle olur!!!...

bilge8408

Alıntı yapılan: enderege - 13 Kasım 2011, 13:06:58
Alıntı yapılan: nouma26 - 13 Kasım 2011, 11:58:53

Site bence çok uzun ömürlü olacak. Neden? Bu ref alamama,avg düşüklüğü,fee, vs. gibi olaylardan beni ya verem edecek yada kanser. Beni öldürüp dispute açmamın önüde kapanacak. Eee... daha ne? Mis gibi gelir işte sana. Admin dediğin böyle olur!!!...

Valla, onu bilmem de bu aylık uyelikleri kaldırmadıgı surece sansı yok uzun vadede bence. Ama su da var; proje ciddi gibi gozukuyor. Yani baya bir para harcanmis. Diger sitelere gore daha uzun omru olcagi da kesin gibi gozukuyor :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: merts - 13 Kasım 2011, 07:07:39
elisamccline Hocam Refinizden Üye Oldum Güzel Ve Sağlam Bir Site Gibi Bakalim Bronze Alacaktım Ama Standartla Hemen Hemen Aynı Olduğu için Vazgectim Ref için 10 Usd Attım Ama Ref Yok :)
Heh, 100 nolu direk refim de senmişsin, ben de kim bu yahu diyordum, forumda görmedim. TR de reklam, banner birşey yok :)
Teşekkürler Mert :)
Ayrıca foruma da hoşgeldin... ;)

Ama Universitely nin de bahsettiği gibi önce bir konuşsaydık keşke para yatırmadan... :(
Resmen ref avına çıkıyoruz... Admini o kadar çok sıkıştırdım ki papaz olacağız en sonunda.

Universi,tely nin de yazdığı gibi, 3 refi görürsen kaçırmadan hemen al,
ama 5 ten çok ref görürsen de sakın ref alma. Arada admin 7 gün içinde tıklamış olanları da toparlayıp kiralıkların içine atıyor. Onlar biraz kelek çıkıyor...
Bir de reset saati biraz ters, öğleden önce 11:30 ona dikkat et.. Çok kişi hata yapıyor.

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 13 Kasım 2011, 13:57:24
5 ten çok ref görürsen de sakın ref alma. Arada admin 7 gün içinde tıklamış olanları da toparlayıp kiralıkların içine atıyor. Onlar biraz kelek çıkıyor...

Tecrübe ile sabit.