Hangi Tarayıcıyı Kullanıyorsunuz?

Başlatan universitely76, 03 Kasım 2011, 19:22:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

persican

Alıntı yapılan: abcb - 17 Nisan 2015, 22:16:32
@hakanatik01 'in gazına gelen birisine rastlıyorum ilk defa  :PP
Sen ne bakıyon onun öyle yazdığına Persican, bütün gençler chrome kullanıyor  :P
İçin dışın genç, atılgan seri dinamik çalışkan ve başarılı  8)

Sazan ben mi oldum  (sinir)  :)) Günde bin kez google'a giriyoruz firefox kullansak ayıp olmaz mı  :D Ben yandex görevlerini yapmak için yandex browser kurdum ondan yapıyorum adamlara ayıp olmasın diye  :D

abcb

Alıntı yapılan: persican - 17 Nisan 2015, 22:33:07
Günde bin kez google'a giriyoruz firefox kullansak ayıp olmaz mı  :D Ben yandex görevlerini yapmak için yandex browser kurdum ondan yapıyorum adamlara ayıp olmasın diye  :D

Tabi chromeyede fazla yüklenmemeik lazım, arada firefox yandex takılsan chrome de dinlenmiş olur  :PP

osibios

-IE den sonra ilk kullandığım firefoxtu,araç çubukları uyumluluğu iyi fakat IE gibi çok içerik var, bir ara donma sorunları vardı soğudum,
-Yandex iyi kullanışlıda mantar gibi heryerden reklam virüsü gibi çıkmasından dolayı soğudum,
- Chrome ilk kurduğumdan beri vazgeçemedim pek sade :) clixaddon ve neobux adalert birlikte kullanıyorum

persican

Doğru diyorsunuz haftanın günlerine ayırayım ben en iyisi. Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar mazallah  :PP

hakanatik01

eferim modum :P Ben firefoxcu değlim ki onlardan reklam için para alayım :P Firefoxun altyapılısını seviyorum nightyly kullanıyorum.Chrome yüklü canary versiyonu ama alışamadım işte henüz :P :) IE daha iyi geliyor açıkcası ciddi olarakta chromecuların tek dedikleri "en hızlı browser!" ise hız istiyorsanız IE11'i tavsiye derim,Ram konusuna zaten firefox'la başa çıkamazlar tek tab'ta evet iyiler ama tek tab'lı çalışanlar için (bdua ehteyar işi zaten anca hıııııı deyip 2 taba geçene ooooo :D:P aynı anda 15-20 tab ile işlem yapıyorsanız firefoxtan vazgeçmemelisiniz. Firefox candır :D

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Nisan 2015, 23:15:32
aynı anda 15-20 tab ile işlem yapıyorsanız firefoxtan vazgeçmemelisiniz. Firefox candır :D

O ben değilim  :m
Sen tabları açadur vip Hakan eski Modum, sana kolay gelsin  :g

hakanatik01

Bende onu diyorum firefox benlik herkese göre olmaz ,Chrome devam edin :P
Geçen IE11in videosunu izledim yalnız 100 tab açtılar çok iyiydi :) Firefoxta 50taba geldinmi eminmisin diyor mesela ,oda güvenemiyor kendine :D

Coulers79

Reklamı yapılmayan virüs getirmez. ninja Reklam --> Spam --> Trojan --> Virüs -:))

oguzkpcglu

hakanatik01

Reklam --> Spam --> Trojan --> Virüs>Coulers  çok kafiyeli oluyor okurken :D

Güvenlik diyorsak testlere görede bu aralar en iyisi IE zaten kendi işim açısından bakıyorum Firefoxtan vazgeçemiyorum dediğim sebeblerden ötürü güvenlik isteyen IE11 denemeli gene IE12 geldiğinde bence arayıda baya kapatacak gibiler çok geliştirdiler kendileirni akıllandılar windows10la yeni IEyide sürerelerse piyasa güzel olur .Aslında piyasadan silmek isteyecen IEden başkasını çalıştırmayacak windows sistemeleri gör bak nasıl IE birinci oluyor :D herkes o zaman IE yazıyor olurdu.

(Windowstan geçerim firefoxtan geçmem deyip Linux'e yada MAC'e geçerim firefoxu bırakmam ama :PP )