Hangi Tarayıcıyı Kullanıyorsunuz?

Başlatan universitely76, 03 Kasım 2011, 19:22:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Birkaç aydır yaşanan problemlerden dolayı chrome kullanıyorum ama IE candır o ayrı.  8)

ptcsite46

Alıntı yapılan: Coulers79 - 03 Eylül 2015, 22:16:28
Birkaç aydır yaşanan problemlerden dolayı chrome kullanıyorum ama IE candır o ayrı.  8)

olur mu ya ie çok kasıyore en iyisi chrome ikinci opera turbo (spk)

macnair

Yandex browser.. Özellikle Turbo modunu açınca çok hızlanıyor

Coulers79

Hız sağlam PC'lerin sorunu. :D Yandex denince aklıma hep (spam) reklamlar geliyor.

Bilinen ilk 3 dışında diğer browser'ları kullanma ihtiyacım hiç olmadı.

Dio

browser denince akla, hemen onun adı gelir :D
FF FF FF!

microsoft edge de güzel ama +1

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 03 Eylül 2015, 22:16:28

Microsoft bile IE yi bıraktı, bir siz bırakamadınız :m Win10 da ie diye birşey yok. Tam da adam etmişlerdi :m

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 03 Eylül 2015, 22:23:41
olur mu ya ie çok kasıyore en iyisi chrome ikinci opera turbo (spk)

Opera turbo modunda proxy açar. Binlerce kullananla birlikte aynı IP yi alırsınız. Banlanmayın biryerlerden sonra.
Ya da bilginiz dahilinde kulanıyorsanız, bilmeyenlere bilgi olsun; Turbo açarak PTC ve benzeri sitelere giriş yapmayın.

Alıntı yapılan: macnair - 03 Eylül 2015, 22:24:27
Yandex browser.. Özellikle Turbo modunu açınca çok hızlanıyor

Yandex kullanmadım ama Opera gibi proxy açıyor olabilir. Açtıktan sonra IP bilginizi bir kontrol etmenizde fayda var

Alıntı yapılan: Dio - 03 Eylül 2015, 22:54:09
browser denince akla, hemen onun adı gelir :D
FF FF FF!

microsoft edge de güzel ama +1

:y :)

Coulers79

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 04 Eylül 2015, 17:03:53
Microsoft bile IE yi bıraktı, bir siz bırakamadınız :m Win10 da ie diye birşey yok. Tam da adam etmişlerdi :m

Neye geçmişler acaba? Win10'u sevmiim, :PP Win8'i de sevmezdim zaten.  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 04 Eylül 2015, 17:25:48
Neye geçmişler acaba? Win10'u sevmiim, :PP Win8'i de sevmezdim zaten.  :D

:)
Microsoft Edge ;)

Daha önce kod adı Spartan olarak biliniyordu, Edge olarak çıktı. google da ikisini de aratarak özelliklerine göz atabilirsin :)

hakanatik01

Sevgili modlarım değişin artık şu başlığı hangi firefox sürümünü tercih ediyorsunuz daha doğru olur :D
1-)nightly
2-)waterfox
3-pale moon :D

Edge fena değil ama zaten IE11de chromedan daha iyiydi bence hatta firefoxla ikilemde kalmıştım :P
Genel olarak Windows 10a şu an için karşı olduğum için edgeyi kısa bir süre kullanma fırsatım oldu,W10,Microsoftan izinsiz adım attırmaycak gibi  cortanada hala yıl olmuş 2015 türkçe desteklemiyorsa :P  bir esprisi yok gibi geldi win7+firefox varsa sıkıntı yok :)

firefoxtan vazgeçersem bir gün
1-)IE 11
2-)Opera
3-)Maxthon
.
.
.
.
.
.
100-)Chrome :D

Coulers79

N'aptın ya Chrome o kadar mı kötü, peki virüs getiriyor mu yeni aldığım HDD arıza çıkarmaya başladı.