Youtube erişime kapatıldı

Başlatan fkork, 27 Mart 2014, 16:57:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

leprechaun

Arkadaşlar youtubeye girdim sonunda ptc ler etkilenmedi ama gpt sitelerinden banlandım gitti paracıklar  (sinir)

hakanatik01

hosts yada DNS dışında bir program v.s. mi kullandın ?

leprechaun

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 04 Nisan 2014, 01:03:59
hosts yada DNS dışında bir program v.s. mi kullandın ?

chrome kullandığım için zanmateyi kurdum hocam

hakanatik01

Kurmayaydın keşke :) zenmate de zaten proxy olduğu yazar banlanman normal o yüzden iyi PTCler banlamadı yada ödeme alıncamı banlaycaklar korku oldu bak şimdik ...ama gerek yoktu işte keşke kullanmayaydın yasaklı siteler için güvenlik açısından da  DNS ve host dosyası dışında birşey kullanmayın bence de;

Twitter da açılmış hayırlı olsun ama umarım onlarda TCkimlikle falan onaylı birşeyler isterlerki millet 5-10 hesap alıpta sağa sola dallanmasın budaklanmasın :P  elini sallayan twitte face giriyor u bizim millette abartıyı seviyor yasaklanmasada belli bir denetime girsin yoksa küfrün bini bir para soğutuyorlar milletide google play(ki literatüre gireceğiz sanırm çok güzel mükkemmel bir uygulama ama 1 verdim yorumum üstte gözüksün " şeklinde :D ) ve youtubedaki yorumlara bakıyorsun adamlar ille bir küfür ediyor hep atar ergenler yapıyor bunu  :P  (hydr)

leprechaun

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 04 Nisan 2014, 01:25:29
Kurmayaydın keşke :) zenmate de zaten proxy olduğu yazar banlanman normal o yüzden iyi PTCler banlamadı yada ödeme alıncamı banlaycaklar korku oldu bak şimdik ...ama gerek yoktu işte keşke kullanmayaydın yasaklı siteler için güvenlik açısından da  DNS ve host dosyası dışında birşey kullanmayın bence de;

Twitter da açılmış hayırlı olsun ama umarım onlarda TCkimlikle falan onaylı birşeyler isterlerki millet 5-10 hesap alıpta sağa sola dallanmasın budaklanmasın :P  elini sallayan twitte face giriyor u bizim millette abartıyı seviyor yasaklanmasada belli bir denetime girsin yoksa küfrün bini bir para soğutuyorlar milletide google play(ki literatüre gireceğiz sanırm çok güzel mükkemmel bir uygulama ama 1 verdim yorumum üstte gözüksün " şeklinde :D ) ve youtubedaki yorumlara bakıyorsun adamlar ille bir küfür ediyor hep atar ergenler yapıyor bunu  :P  (hydr)

zanmateyi kaldırdım inş. ptc ler zarar görmez nedir bu yasaklardan çektiğimiz ya ekmeğimizle oynuyorlar ya

hakanatik01

Suçun tamamını aslında yasaklara atmakta doğru değil sen bile bile lades demiş oldun maalesef. hani suçlu kim desem 2.sıradasın sendeelisa hocada uyarmıştı seni keşke dikkate alaydın neyse olanda olmuş artık geçmiş olsun tekrardan ;
Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 03 Nisan 2014, 13:58:24
Programlardan uzak durmaya çalışç Peşine ne geleceği belli olmaz.
Zaten;
DNS değişikliği benzeri bir iş yapıyor bir kısmı,
Bir kısmı proxy üzerinden hareket ediyor,
Bir kısmı da alanadı değil direk IP üzerinden hareket etmek için hosts dosyanla oynuyor.
Beraberinde fazlasını yapsa, asla bilemezssin ;)

leprechaun

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 04 Nisan 2014, 01:59:19
Suçun tamamını aslında yasaklara atmakta doğru değil sen bile bile lades demiş oldun maalesef. hani suçlu kim desem 2.sıradasın sendeelisa hocada uyarmıştı seni keşke dikkate alaydın neyse olanda olmuş artık geçmiş olsun tekrardan ;

neyseki ptc ler zarar görmedi bunada şükür

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: leprechaun - 04 Nisan 2014, 02:09:21
neyseki ptc ler zarar görmedi bunada şükür

Geçmiş olsun..
Umarım öyledir. Neo ve pro gibi sitelerde, ödeme istediğinde ancak bundan haberin olur.

Calyente

Ağlasam mı gülsem mi bilemedim şimdi  :'( :'( :'(

ZenMate'i kaldırayım hemen  (eht)

EDIT: Ben sadece youtube'a girerken açıyorum ZenMate'i yinede sakıncalı mı?

hakanatik01

sadece onun için açıyorsan avninin dediğini yap en güzeli :)

http://www.gelirkapisi.com/genel-konular-48/youtube-de-kapatildi/msg171747/#msg171747

Sakıncası zenmate proxy/VPN tarzı bir yapıda  yani seni olmadığın bir yerde gösterecek Ip adresini değişecek sen sitelere girdikçe sürekli Ipde oynama olursa banlanırsın doğal olarak zenmate tarzı programın kullanım amacı daha çok Ip değiştirip kendini gizlemek .