Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Üye olan bir arkadaş, şu değişen upg tablosunu koyabilir mi acaba.

@paragelsinde
Bu konuyla ilgileniyor musun, ilgilenmiyor musun ?

Timurgunceli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 09 Nisan 2014, 23:47:28
Üye olan bir arkadaş, şu değişen upg tablosunu koyabilir mi acaba.

@paragelsinde
Bu konuyla ilgileniyor musun, ilgilenmiyor musun ?

bilalyuzugullu

ah ojooo ahhh :D hep senin başının altından çıktı bu işler :D

ElisaMcCline

:D
Kaç defa yazdım sildim yanlış anlaşılacak diye :D

Bizim reklamverenler sazan yakalamaya çıkar belki :) DR lerle yürüyenler şansını deneyebilir açıkçası :)
Ojooo ya dalacaksın aslında, reklamı da orada vereceksin, onlar alışık, severler bence siteyi :P

bilalyuzugullu

vardı bugün gün içinde reklamı ojooo da :D tıkladım ben :y hemde 30 second :D

paragelsinde

takip ediyorum siteyi ancak admin sabah kalkıp akşama kadar farklı kurallar koyuyor. türk zekası ve amerikan kurnazlığı var . bekliyorum ilk ödeme kanıtını kim koyar diye :))..

4 reklam maximum 0,001 den para etmiyor ultimate olan biri ne kazandırır. sabırla bekliyorum şuan....

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: paragelsinde - 10 Nisan 2014, 08:31:37
takip ediyorum siteyi ancak admin sabah kalkıp akşama kadar farklı kurallar koyuyor. türk zekası ve amerikan kurnazlığı var . bekliyorum ilk ödeme kanıtını kim koyar diye :))..

4 reklam maximum 0,001 den para etmiyor ultimate olan biri ne kazandırır. sabırla bekliyorum şuan....

Arada tanıtımı düzenlersen, tabloları güncellersen iyi olur ;)

Ben ısrarla yorum yapmıyorum. En büyük yıllık üyelik 5475$ a geliyordu, şartları değiştirmiş de olsa, şu anda en büyük üyelik 348$ a geliyor.
Arkadaş Tahtakale piyasasından sanırım diyebilirim en çok. Detay yoruma kalkarsak çok uzar konu  :X

paragelsinde

tamam günlük yazacağım artık fırsat buldukça baksanıza sayfa şimdi 3x0.1 standart reklam var ... standart üye olarak tıklayamıyorum. fixed reklamlarda takılıyor sadece :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: paragelsinde - 10 Nisan 2014, 13:55:12
tamam günlük yazacağım artık fırsat buldukça baksanıza sayfa şimdi 3x0.1 standart reklam var ... standart üye olarak tıklayamıyorum. fixed reklamlarda takılıyor sadece :))

3x0,1 mi ???

paragelsinde

0,01 tuş hatası diyelim :))