Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

memossl

PP kesıntısı 10% + $0.500 dir.onun için kucuk odemelerden kacınmak lzm. ultımate 2gunde 5 RR superıorda gunde 10 ref alabilirsin bedava olarak..

paragelsinde

yeni üyelik sistemi eklenmiş.

free ref 50-200-300 şeklinde bilginiz olsun. ağusto itibarıyla yatırım yapıyorum . komisyon almak isteyen arkadaşlara duyrulur.

paragelsinde

yatrım yapmak isteyen arkadaşlara

güncel listesi ekte

56k $ ödeme anında.

sağlamlaşan bir türk adminin sitesi..

2 $ komisyon iade edilecektir.

paragelsinde

kampanya 14 eylülden itibaren

19beykozlu08

merhaba arkadaşlar

bu site için yatırım tavsiye edermisiniz ilgimi çekti durumlar nedir acaba?

illisionist

Alıntı yapılan: 19beykozlu08 - 13 Ekim 2014, 04:32:06
merhaba arkadaşlar

bu site için yatırım tavsiye edermisiniz ilgimi çekti durumlar nedir acaba?

Bu forumda bu siteye yatırım yapan olduğunu düşünmüyorum
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

19beykozlu08

Alıntı yapılan: illisionist - 13 Ekim 2014, 11:10:54
Bu forumda bu siteye yatırım yapan olduğunu düşünmüyorum

peki sebep nedir?admini türk olan 7 ay civarında bir süredir ayakta olan 70 küsür bin dolr ödeme yapan bir siteye yatırım yapılmamasının muhakkak geçerli bir sebebi vardır sanırım?

ElisaMcCline

Kendi adıma;

Başından beri takip etmediğim sitelere sonrada bulaşmıyorum. Adminin o güne kadar yaptığı işlerden haberdar olmadan güven duyulamıyor.
Çıktığında pek çok site vardı ve Türk admin oluşu da diğerlerinin arasında kaynaması için ayrı bir sebep oldu. (Bugüne kadar gördüklerimiz ortada)

Ufak tefek yatırımı olan vardır belki ama bildiğim kadarıyla büyük yatırım yok bizim forumda.

19beykozlu08

teşekkr ederm hocam.bugüne kadar Türk başarılı admin görmedik haklısın.ama bukadar istikrarlısınıda ilkkez görüyorum dogrusu.ben bir araştırayım güzel bir yatırımla piyasalara dönüş yapabilirim kafama yatarsa :)