Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

paragelsinde

birinci lik için ne istiyorsun hocam :))

tayfunxl

300 rr lik paket 1 sene uzatırım onları  (hp) (hp) (hp)

tayfunxl

arkadaş 1000 dolar yatırdı , son 5 dakikada biri geçti onu , üstüne bi 5 dolar daha atmış yabancı biri ; sabah 8 den sonra takip etmek gerek ,
ama 1000 dolar biraz çok başka yerlerde parça parça kullanılabilir  *) *) *)

hakanatik01

Alıntı yapılan: illisionist - 22 Mart 2015, 22:26:47
hak ediyor bence, gerçi neo 1. clixsense 2. olmalı ama  ???
Onlar olamaz çünkü onlara tıklayan tamamen gerçek kişiler :P Diğerleri "beni tıkla/oyla" tarzı link ekliyorlar o yüzden en güvenilmeyecek listedir orası misal [spoiler]http://www.emoneyspace.com/site_list.php?pg=4[/spoiler] bu sayfada 30-40 arası 1-2 site dışında tamamı scam/kapanmış siteler :P misal clixtoclix nexiaclix :P Oraya bakarak yorum yapılmamalı siteler hakkında.

emreemre19

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Mart 2015, 23:27:11
Onlar olamaz çünkü onlara tıklayan tamamen gerçek kişiler :P Diğerleri "beni tıkla/oyla" tarzı link ekliyorlar o yüzden en güvenilmeyecek listedir orası misal [spoiler]http://www.emoneyspace.com/site_list.php?pg=4[/spoiler] bu sayfada 30-40 arası 1-2 site dışında tamamı scam/kapanmış siteler :P misal clixtoclix nexiaclix :P Oraya bakarak yorum yapılmamalı siteler hakkında.

Aynen, Mesela 1. ve 2. sırada olan Buxbery ile Ptcstair pırrrrrrrrrr dedi uçtu gitti......

nebu

Bugün 2 sitenin anında ödeme yaptığını teyid ettim. Biri adpageviews diğeri de grandbux. Ama maalesef grandbux'un para gönderirken kestiği komisyon çok yüksek: %10  (prt)

tayfunxl

evet %10 , bende ilk üye olurken SSS da görmüştüm , bilerek üye oldum , 250 $ çekim yapabiliyorsun 225$ yatiyor

mtoy76

Arkadaşlar granbuxta Max. Free R.R.- Free R.R. Pack- Free R.R. Time Frame nedir acaba biri bana açıklarmı bunu yatırım yapacağımda ultimate ile golden arasında kaldım

gaddar

bütün üyeliklerin özellikleri hesap yükseltme sayfasında  yazıyor. süperior plus üyelik te 3 günde 1 300 er rr kiralayabiliyorsun max bu

mtoy76

@gaddar başlarında Free diyor. Ücretsizmi veriyor RR paketi anlamadım ben