Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

srkn2015

Alıntı yapılan: enginn_ - 05 Ağustos 2015, 18:19:29
bugün rr 0 tık yapmış bi sorun mu var acaba??

RR ler tıklıyor. sistemde sorun yok.

Sistemde başka sorun var.

Server saatine göre dün 15:00 ten sonra hiç tıklama gelmedi.
Bir önceki günde 16:00 dan sonra gelmedi.
http://www.grandbux.net/forum.php?topic=102183
3250 tane RR nin 8-9 saat boyunca 1 tane bile tıklamamasının bir sebebi olmalı.

AVG ler yüksek çıktığı için belli saatten sonra muslukları kapatıyorlar diye düşünüyorum :)
Belkide teknik bir problemdir.

enginn_

Alıntı yapılan: srkn2015 - 05 Ağustos 2015, 20:02:38
RR ler tıklıyor. sistemde sorun yok.

Sistemde başka sorun var.

Server saatine göre dün 15:00 ten sonra hiç tıklama gelmedi.
Bir önceki günde 16:00 dan sonra gelmedi.
http://www.grandbux.net/forum.php?topic=102183
3250 tane RR nin 8-9 saat boyunca 1 tane bile tıklamamasının bir sebebi olmalı.

AVG ler yüksek çıktığı için belli saatten sonra muslukları kapatıyorlar diye düşünüyorum :)
Belkide teknik bir problemdir.
admin e ticket attım. kesinlikle tsi ile 10.00-13.00 arası tıklama yapılacakmış. artık tıklama yapmadan hiçbir rr tıklama yapmayacakmış. bilmediğimi ifade ettim sagolsun bugünkü zararımı azaltmak için pb ye 20$ verdi. zaten az önce de tüm üyelere hatırlatma mesajı attı. bilginiz olsun.

nebu

Alıntı yapılan: enginn_ - 05 Ağustos 2015, 20:30:18
admin e ticket attım. kesinlikle tsi ile 10.00-13.00 arası tıklama yapılacakmış. artık tıklama yapmadan hiçbir rr tıklama yapmayacakmış. bilmediğimi ifade ettim sagolsun bugünkü zararımı azaltmak için pb ye 20$ verdi. zaten az önce de tüm üyelere hatırlatma mesajı attı. bilginiz olsun.

Millet zaten tıklamaları o saatler arasında yapıyordu yüksek RR kazancı için. Şimdi o saatler arasında tıklama yapılmazsa ertesi gün hiç RR kazancı olmayacak mı yani? Biraz zora koşuyorlar işi :) Elimizde tabletle dolaştıracaklar bizi  :m

Coulers79

Öyle sadece 3 saatlik zorunluluk mu olur? ninja Hatırlatma mesajında tam ne diyor acaba?

nebu

Gönderilen genel mesaj şu şekilde:

[spoiler]
Please make sure to click at least 4 ads between 00:01 AM - 03:00 AM by server time everyday to be eligible for referral click commissions. If you don't click your ads consistently everyday, you won't get credited even if your rental referrals click their ads. Nonetheless, as long as you click your ads everyday you won't have any trouble getting credited by your referrals.

Note: You can view even any type of advertisements including flash advertisements for R.R Click eligibility.

Kind regards,
Grandbux Support[/spoiler]

oguzsurucu

Sitede ticket atamiyorum o menü yok  rrler surunuyor zarar ediyorum

aydyar13

Site boşuna uzun zamandır ayakta değil ya :D

nebu

Alıntı yapılan: aydyar13 - 07 Ağustos 2015, 10:42:58
Site boşuna uzun zamandır ayakta değil ya :D

Bu şekilde giderse Neobux gibi ayakta kalacağına eminim  :g

oguzsurucu

ADMİN BANA MESAJ ATTI

Merhabalar,

Herzamanki gibi turkiye saatine gore sabah 10:30 AM- 13:30 PM gibi tiklama yapabilirsiniz . Bu arada satin alim hesabiniza $5 hediyemiz oldu. Ayrica tum rentallarinizi ve hesabinizi olasi bir bug icin reset attik. Rental lariniz tekrar 30 gunden itibaren sayilicak.

Iyi gunler,
Grandbux Support