Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karga9

Alıntı yapılan: Veysi - 24 Ekim 2015, 01:07:36
Site hakkında öneriniz nedir Acaba iyi bir sitemidir acemi olma verin çok soru soruyorum öğrenmek çok şeyim var çünkü :)

Diğer pek çok sitede olduğu gibi üyelik yükseltmeden kar etmek çok zor. Bunun yanında AVGleri, ödemeleri şuan için düzgün olan piyasadaki yegane sitelerden.

celomania

Sanırım bu sitede zarar eden tek kişi benim  :m Upgradesiz 200RR yaptık 15+17$. 100rr bitti 100rr'nin 15 günü var. Ve toplam balans 19$.   (p)

mahocan

Arkadaşlar bu RR lerin yanında kilit işareti var. Kilitlersek üye bizim olup uzatması hesaptaki paradan mı gidiyor. Bilen varsa açıklasın lütfen.

Veysi

Bu sitenin scam olma olasılığı nedir acaba ve günlük 5-10 $ arasında kazanabilmek için ne kadarlık bir yatırım gerekiyor ve 100$ bir yatırım yaparsam bunu ne kadara sürede amorti edebilirim ve bu siteden para çekmek için üyelik onaylamak gibi şeyler duydum buahala geçerlimi böyle bir şey yapamaya gerek var mı paypaldan çekmeyi düşünüyorum parayı

famila63

Veysel 100 çok az     

Veysi

100$ ile başlamak istiyorum ama kararsızım başlarken işyerinde çalıştığım bir kişi daha var oda girebilir ama sitenin scam olmasından veya zarardan korkuyorum aslında ona karşı mahcup olurum diye ama sitede kazanan arkadaşlarda olmuş ilk zamanlarında çok değişiklikler olmuş ama şimdi ki durumu nedir bilmiyorum tam

Coulers79

Bu siteye üye bile olmadım, son tıklama saati ve ROI durumu da işe yaramaz. O miktarlarla hiç bulaşmayın, tamam mı?

gaddar

@Veysi ileti kutunu boşalt yoksa mesajı burdan atıcam talip çıkıcak bak :m

bilalyuzugullu

Veysi

Alıntı yapılan: gaddar - 30 Ekim 2015, 00:14:06
@Veysi ileti kutunu boşalt yoksa mesajı burdan atıcam talip çıkıcak bak :m

Msj kutusunu sildim