Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

@iovanovic zamanla düzene girer AVG'ler. Grandbux fazlasıyla sabır işi :) Reklamlara zamanında tıkla, 4 gündür tıklamayanları 5. gün recycle yap. AVG 8'in üzerine çıkar bir süre sonra :)

iovanovic

@fzthkurmaz Hocam stats paylaşımına başladım forumdan orda da konumu görebilirsiniz. Bugün reklama reset süresinden biraz sonra tıkladım ve AVG yükselecek gibi duruyor. Dün bütün günde aldığım tık sayısını bugün server saatinin yarısı dolmadan yakalamış bulunuyorum. Umarım +9 gibi bir şeyler alabiliriz.

@nebu Sağ olasın hocam artık gerekenleri yapıp sabredicez, sabretmesi kolay sonu güzel olsun da. Reklamlara kesinlikle resetten kısa süre sonra tıklayacağım bundan sonra. Bugün etkisi görülüyor şimdiden tıklardaki artıştan, herhalde tesadüf değildir yani böyle olması.

Burdan da paylaşıyor olacağım sürekli istatistiklerimi zaten.  :)

gaddar

AVG ler biraz aldığın RR lerle orantılı RR ler artınca ufak ufak artıyor ;)

fzthkurmaz

arkadaşlar bu yeni Exclusive üyelik çok pahalı değil mi ya 2500 dolar nedir ya çok bi esprisini göremedim avg 15-16 mı olur olaki bide para çekim limitini bile yazmamışlar

nebu

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 03 Kasım 2015, 00:10:44
arkadaşlar bu yeni Exclusive üyelik çok pahalı değil mi ya 2500 dolar nedir ya çok bi esprisini göremedim avg 15-16 mı olur olaki bide para çekim limitini bile yazmamışlar

Bence de çok pahalı. Ancak yüksek AVG'yi garanti ediyorlarsa olabilir. Yoksa şu andaki AVG'lerle zor o üyelik :)

fzthkurmaz

Alıntı yapılan: nebu - 03 Kasım 2015, 08:22:38
Bence de çok pahalı. Ancak yüksek AVG'yi garanti ediyorlarsa olabilir. Yoksa şu andaki AVG'lerle zor o üyelik :)
bide daha yüksek ödeme isteyebiliyorsan belki

iovanovic

Arkadaşlar sitedeki autopay hakkında ne düşünüyorsunuz acaba ? Kullanıyor musunuz avantajlı mıdır ?

fzthkurmaz

ben avg 9 üstünde olduğunda a kullanıyorum

chngrlp

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 05 Kasım 2015, 23:01:32
ben avg 9 üstünde olduğunda a kullanıyorum

ben acemiyim.neden avg 9 dan sonra kullanıyorsunuz.

fzthkurmaz

0.009x30=0.27 dolar benim bir refin aylık maliyeti üstü kar ve de 1 ay uzatmaya %5 indirim otopayla ise %10 olması lazım buradan da kar uzun uzatmalara karşıyım ben recycle performansı çok iyi değil superior + da ve de 1000 dolara %50 promosyon olunca her yerden kar etmeye çalışıyoz.