Gelir kapısı yatırım grubu-3*** Fusebux yatırım grubu

Başlatan nouma26, 18 Nisan 2014, 01:21:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Şu sıra imzasız'ım...

HeadSh0t

paragelsinde

bol kazançlar artık gruba derim..

ýrmakk

Hayırlı olsun grubumuza cümleten bol kazançlar arkadaşlar.

Bu arada arkadaşlar bişi sorcam. fusede tek seferde en fazla 100 RR mi alınabiliyor diğer ref alımı için 1 hafta beklemek mi gerekiyor.?
250 rr 500 rr kiralayamıyormuyuz tek seferde ??

hakanatik01

Bol şanslar Bol kazançlar Grup
25.Nisana kadar beklemiyormuyuz yani artık  ? ona göre geleyim nouma hocam :D
Alıntı yapılan: ırmakk - 22 Nisan 2014, 11:41:14
Ref alımı için 1 hafta beklemek mi gerekiyor.?
250 rr 500 rr kiralayamıyormuyuz tek seferde ??
Tablosuna göre Rental Waiting Days    7    7    4 /std/Gold/Ulti için.Paket alımını unuttum ama dün gece uykulu halimle almıştım ben sanki 200 tane almamada izin veriyordu ama emin değilim alabilecek durumda bir arkadaş bilgilendirme yapar ;)
uykulumuşum onuda yazmışlar tabloda ;)
Maximum Referral Package Available    100    100    300 /std/Gold/Ulti

paragelsinde

bol kazançlar . ultimate 300 ve 4 gün ara ile diğerleri 100 7 gün şimdilik.  nouma26 hocam hedef ne şimdi 49 gün sadece 100 $ ile yatırım yapmak mı yoksa arada para cekmek mi . benim fikrim grup unuttuğu için bu miktarı 2000 refe kadar yatırım yapım sonra çekelim derim tabi uyarsa. o zaman hisse değerlerinde uçar ayda 270 $ kar kalır en az bu avg ile gruba :)) .. be n kendi hesabımda  yoldayım şuan

nouma26

Hakan katılımlar dediğim gibi 25 ine kadardır.

Hedef 400 ref arkadaşlar.Yatırım çıkardıktan sonra ref arttırmaya bakarız  :y

hakanatik01

Tam gününe geliyormuş güzel tarihmiş , clixsense'den ödeme alacağım gün oluyor yoksa oradan oraya atlarken paraları bitirmişim :) benide yazın o zaman listeye uygunsa katılım ücretini cumaya yollarım :)

nouma26

hakanatik01

cuma olmuş ne oyaladım beya :P yolladım paypal olarak nouma hocam ama kullandığım siteydi ref olamıyorum IP den dolayı :) hayden rastgele;