Gelir kapısı yatırım grubu-3*** Fusebux yatırım grubu

Başlatan nouma26, 18 Nisan 2014, 01:21:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

Arkadaşlar benim için problem yok başka bir tane daha fusebux upgrade i alınabilir.Bana kalırsa yeni bir site çıkarsa ya da diğer önerilen sitelerden probux veya globalbux a  upgrade almak daha iyi olur.Riski tek bir sitede bırakmasak daha iyi olur sanki....

Sicher sanırım arkadaşlardan itiraz eden çıkmayacak.Zaten daha çekim de yapmadık.O yüzden gelmek istersen ilk sayfadaki ödeme işlemcilere katılım payını yollayarak gelebilirsin....

aydyar13

Site sayısını tek grup üzerinden arttırmak bence ciddi hesap kitap yükü değil mi?

ElisaMcCline

Arkadaşlar,
Bunu yaklaşık 1 hafta önce sordum ve o sırada grup oluşurken halledilmesi gerekiyordu, uzatmak istemedim.
Şimdi bu katılanların yarısı ona hayır,, başka bir 10 kişi diğerine hayır, bir kısmı bilmemne sitesini sevmiyorum derse ne olacak.
Önce tüm kullanıcılardan bir onay alın, karar vermek konusunda bir yetki vermedi hiçkimse, sadece fusebux yatırımına onay verdi.
Belki ikincisine risk almak istemeyecekler var.

Evet sorun olmayacaktır belki ama herkesten her şartta bu konularda kararı da onlar adına verebilmek için onay alınmalı.

Alıntı yapılan: aydyar13 - 27 Nisan 2014, 00:56:37
Site sayısını tek grup üzerinden arttırmak bence ciddi hesap kitap yükü değil mi?

Aynı grup ile girileceği için hesap konusu sorun olmaz.

nouma26

Arkadaşlar grup sayısı baya iyi olduğu için(maşallahımız var :) ) ister istemez fikir birliği yapmamız zor oluyor.Bunun yerine önerim grup için kararlar alabilecek forumda online süresi yeterli arkadaşlarla beraber kararları en kısa sürede alınması daha iyi olur.

Grup için karar alabileceğimiz kişiler olarak Hakanatik,ikose ve abcb olabilir derim.Siteleri daha iyi tanımaları bir avantaj bence...Kendileri ne der ama kabul ederlerse sevinirim.Eğer grup için kararlar alıp etkin olmak isteyen varsa  buraya yazabilir.O arkadaşları da dahil edebiliriz.Diğer arkadaşları yazmadım diye darılmasınlar lütfen genel durumlarını düşünerek isteyip istemediklerini bilmediklerimden yazmadım...

fkork

bence abc* ve ikoseye gerek yok, hakanatik yeter... ne söylerse tersini yapalım....

hakanatik01

Coulers79

Karar merci rengi en değişik olandır, :PP bulamazsanız bulduğunuz renkle idare edin.  :D  Hesabı yöneten kimse o da bir nevi grup başkanıdır, EMcC onursal başkandır. Bir ombudsmana sordum şöyle dedi: Ortada bir zorunluluk yok, sorunda göremiyorum.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 27 Nisan 2014, 01:44:14

Grup için karar alabileceğimiz kişiler olarak Hakanatik,ikose ve abcb olabilir derim.

Ben de çok iyi düşünmüşsün derim :y
Hakan Polonya' dan gelsin, bir bakıp yazar konuya :PP

sumercan

pc DEKİ BİR PROBLEM YÜZÜNDEN NETTE SORUN YAŞIYORDUM ONUN İÇİN SİTEYE GİREMEDİM BİR ARA VE GRUBU KAÇIRDIM !Destek için tıklıyorum ref  adı göremediğim için NOUMA bakarsa sevinirim ...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sumercan - 27 Nisan 2014, 03:34:44
pc DEKİ BİR PROBLEM YÜZÜNDEN NETTE SORUN YAŞIYORDUM ONUN İÇİN SİTEYE GİREMEDİM BİR ARA VE GRUBU KAÇIRDIM !Destek için tıklıyorum ref  adı göremediğim için NOUMA bakarsa sevinirim ...

Düşünürsen, sen de gelebilirsin Sümer abi :)
Daha bu akşam sicher arkadaşımıza onay verdik ;)