Gelir kapısı yatırım grubu-3*** Fusebux yatırım grubu

Başlatan nouma26, 18 Nisan 2014, 01:21:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Zap daki AVG sıkıntıları biraz düşündürücü gelmiyor mu arkadaşlar. ???
Ulti öyle bugünden yarına yatırım çıkartılacak bir yatırım değil.

abcb

Dünden bu yana düşündürüyor Hocam  (d)
Siz böyle dediyseniz bende o ultiye artık çok da iyimser yaklaşmam, tecrübelerinize güvenimiz tam  :)
(yalaka smileyi )  :g

nouma26

En azindan 1 hafta 10 gun bekleyelim derim ben de.duruma ve genel istege gore bakariz artik....

6il9in

Bende Fusebux avg lerinde sıkıntı yok. Asıl sıkıntı Zapbux evglerinde..  (d)  (sinir)

paragelsinde

bende zap avg ortalama 1250 ref için  1,43
fuse avg 1020 ref için 1,44

sıkıntı nedir tam olarak anlamadım arkadaşlar

ref sayısı arttıkca avg oranı 1,2 ye kadar düşüyor. ama kazanç olarak aynı kalıyor. oran

artık ölü sezon geliyor yavaş yavaş para çekip nakit olarak tutmakta fayda var bence..

yanlışım varsa düzeltirmisniz..

paragelsinde

bekleme modu diyeyim madem :)

hamzakursad

Alıntı yapılan: paragelsinde - 17 Mayıs 2014, 13:01:36
bende zap avg ortalama 1250 ref için  1,43
fuse avg 1020 ref için 1,44

sıkıntı nedir tam olarak anlamadım arkadaşlar

ref sayısı arttıkca avg oranı 1,2 ye kadar düşüyor. ama kazanç olarak aynı kalıyor. oran

artık ölü sezon geliyor yavaş yavaş para çekip nakit olarak tutmakta fayda var bence..

yanlışım varsa düzeltirmisniz..

Ölü sezon nasıl oluyor ki?  ???

6il9in

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 17 Mayıs 2014, 16:07:37
Ölü sezon nasıl oluyor ki?  ???

PTC için nisan-mayıs aylarında başlayıp taki Ağustos-Eylül-Ekim aylarına kadar süren Tatil dönemi gibi birşey. Bu aylar arasında pek PTC sitesi açılmaz açılsada nanay siteler. Ayrıca  avglerin düştüğü dönemlerdir.

hamzakursad

Alıntı yapılan: bilqin - 17 Mayıs 2014, 16:15:05
PTC için nisan-mayıs aylarında başlayıp taki Ağustos-Eylül-Ekim aylarına kadar süren Tatil dönemi gibi birşey. Bu aylar arasında pek PTC sitesi açılmaz açılsada nanay siteler. Ayrıca  avglerin düştüğü dönemlerdir.

Bilmiyordum :) Ben eylül ayında bulaştım bi işlere :D

sicher

+1 benide yazın suanlık aytırımım hisse olarak gözüküyor fakat karara ulaşılıncaya kadar biriktirebilirsem 40 $ la girebilirim :)