Gelir kapısı yatırım grubu-3*** Fusebux yatırım grubu

Başlatan nouma26, 18 Nisan 2014, 01:21:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ýrmakk

karar alinincaya kadar bende parayi toparlayabilirsem gelcem ins. nacizane bende bir iki konuda fikrimi beyan etmek istiyorum.
ulti uyeligi hali.hazirdaki uyelikten yapmayalim. hem oradan yatirimimiz devam etsin hemde bu gruptakilerden ulti uyelige katilmayan olabilir.
bir ikinci mesele 25 kisi icin 40$ cok fazla degil.mi.  toplam 1000$ eder. 780$ ulti. parasi gerisi de rr alinacak ama rr 100 luk periotlarla alinabiliyor. diger rr alimi icin de  hesapta birikiyor zaten. buna gore 800$ toplanilsa yetmez mi ?
yanlis mi dusunuyorum.
Tabi ki sizler daha iyi hesaplarsiniz. ben sadece kendim hesapladim. fazla gibi geldib merak ettim. size de danismak istedim

abcb

Ulti üyelik aldığımız zaman 4 günde bir 300 rr alabiliyoruz, 12 günde 900 rr alabileceğiz, bunun maliyeti de 780$ + 180$  :)
Daha sonraki alacağımız rr leri içerde biriken parayla alabiliriz  :)

ýrmakk

Alıntı yapılan: abcb - 17 Mayıs 2014, 19:34:33
Ulti üyelik aldýðýmýz zaman 4 günde bir 300 rr alabiliyoruz, 12 günde 900 rr alabileceðiz, bunun maliyeti de 780$ + 180$  :)
Daha sonraki alacaðýmýz rr leri içerde biriken parayla alabiliriz  :)

Bunu bilmiyordum modum bilgi icin tkj ederim.

hakanatik01

tkj=tjk mı? türkiye jokey klubü modum şair burda sana  jokey mi diyor ?

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Mayıs 2014, 22:57:40
tkj=tjk mı? türkiye jokey klubü modum şair burda sana  jokey mi diyor ?

Şişede durduğu gibi durmuyor meret. :PP

ýrmakk

(sinir)  (sns)  >:( yahu telden ancak bu kadar yazabiluyorum. ben yazamiyorum siz anlayin iste (sinir) (sinir) (sinir)

enderege

Alıntı yapılan: ırmakk - 17 Mayıs 2014, 23:09:58
(sinir)  (sns)  >:( yahu telden ancak bu kadar yazabiluyorum. ben yazamiyorum siz anlayin iste (sinir) (sinir) (sinir)

@Hakan,

telden bu kadar kızdığına göre buraya gelirse ne yapar kimbilir. Kaçalımmm... :D

hakanatik01

yazabülü olduğu için korkacak bişi yok hocam :D jokey demediyse şair burda ne demek istemiş ? :D (gyk)

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Mayıs 2014, 00:15:07
yazabülü olduğu için korkacak bişi yok hocam :D jokey demediyse şair burda ne demek istemiş ? :D (gyk)

tkj= tek kimlikli jurnalist....  düşün yani, ne demek istemiş....