Buxstore (SCAM)

Başlatan enderege, 12 Kasım 2011, 00:58:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

refinizle üye oldum destek için bol kazançlar.
Elimden geldiğince tıklarım ref bulmaya çalışmayacağım için pek kazandırmaz eğer bırakırsanız ihaber verinde bırakalım

FilmsizKalma

ya o değilde bana 5 reklam verdi :D topu topu kazanç 0.0360 :d  neden size daha fazla :D:D

ElisaMcCline

Reklam tıklarken sürekli virüs uyarısı alıyorum :(
Firewall bilgilerini bir kontrol edeyim.. bilgi vereceğim...

ElisaMcCline

Sitenin
wealthenginex.com ile bir bağlantısı var mı bildiğiniz.. ?
Firewall Adresleri blokladı, reklam da tıklayamıyorum artık...

ElisaMcCline

Verdiğim linke Tıklamayın,
Bir güvenlik yazılımı arkasında çalışanlar görrmek için deneyebilir. (Antivirüs yeterli değildir. Firewall ya da en azından bir İnternet security gerekebilir).

VBS: Malware-gen (Virus/solucan)[/color]

Benim wealthenginex.com ile hiçbir bağlantım yok.. bu sitede reklamlara tıklarken çıktı, belki banner alanlarına girilmiş olabilir.
Ama her şartta artık siteye firewall erişimimi engelledi... Geçici izin verdim.. 1 reklam tıkladım ki son reklamdı, tekrar blokladı... :(

Site ile aynı IP de bir tek mightycinema.com diye bir site var. buxstore ile aynı kişini olduğu kesin.. Ama alakasız bir site.
Sitede sorun var ya da yok diyemiyorum.. Bannerlardan da gelniş olabilir ama hemen her reklamda geldi hata...
Devam edince de blokladı zaten.
Kusura bakma enderege,,,, sitede sorun var mı tam anlayamadım, banner da olabilir diye. ama yoksa bile benim tıklamam sıkıntı olacak.. :(

enderege

Zaten bi bahane bulmasan dişimi kıracam. ;D   O sitede bir kazanç sitesi. Reklamlarını tıklıyoruz birçok yerde. Ama detayını bilmiyorum. Neyse sen nasıl istersen öyle takıl.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 12 Kasım 2011, 18:22:47
Zaten bi bahane bulmasan dişimi kıracam. ;D   O sitede bir kazanç sitesi. Reklamlarını tıklıyoruz birçok yerde. Ama detayını bilmiyorum. Neyse sen nasıl istersen öyle takıl.
Yahu, giremiyorum siteye diyorum, adam bahane diyor yahu :)
Temizledim logları, 1 reklam tıkladım, son reklamı, yine blokladı sitenin linkini ...
Tıklasana verdiğim linki internet security gibi birşeyin varsa :)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Kasım 2011, 18:56:08

Tıklasana verdiğim linki internet security gibi birşeyin varsa :)
Bizde security de yok güvenlikde yok. Paşalar gibi bir site çıkıyor tıklayınca. Hatunlar,adamlar sevinç  çığlığı atıyor. Çok kazanmışlarda.  ;D

Takma ya. Sorun oluyorsa bırak gitsin. Senden kıymetli mi?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 12 Kasım 2011, 18:59:33
Takma ya. Sorun oluyorsa bırak gitsin. Senden kıymetli mi?

Yahu ya benim de gazoz ağacı dediğim siteler buluyorsun ya da scam oluyor 1 hafta tıkladıktan sonra bulduğun siteler :)
Heh dedik adam gibi destek oluruz bu sefer.. onda da bu patladı... Ne diyeyim şimdi ben sana :D

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Kasım 2011, 19:08:16

Yahu ya benim de gazoz ağacı dediğim siteler buluyorsun ya da scam oluyor 1 hafta tıkladıktan sonra bulduğun siteler :)
Heh dedik adam gibi destek oluruz bu sefer.. onda da bu patladı... Ne diyeyim şimdi ben sana :D

Hiç olmazsa gazoz ağacı. Gazoz içersin. Sen bana bi openbux sardın. Her yeri open. Nereden çıkacam anlamadım.