Strongerbux.Com (SCAM)

Başlatan atLL, 12 Kasım 2011, 04:04:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

atLL

SCAM

Site Adı:http://strongerbux.com
Tık Değerleri:
Silver
5 ads, worth $0.0450

Pioneer
6 ads, worth $0.0825

Golden
6 ads, worth $0.1100

Platinum
6 ads, worth $0.1650

Reklam Sayısı: 5/6

Ödeme Limiti:Limit yok

Ödeme Yöntemi ve Süresi:  Paypal , Alertpay , Liberty reserve  24 Saat İçinde

Premium Özellikleri:
Silver :
Per click: 100% of click value
Per referral click: 20% of click value
Minimum payout:| $0
Maximum Direct Referrals: 25

PIONEER: (1 Month $5.0 )
Per click: 150% of click value
Per referral click: 60% of click value
Maximum Direct Referrals: 100

GOLDEN: (1 Month $10.0 )
Per click: 200% of click value
Per referral click: 100% of click value
Maximum Direct Referrals: 500

PLATINUM: (1 Month $15.0 )
Per click: 300% of click value
Per referral click: 150% of click value
Maximum Direct Referrals: Unlimited

ElisaMcCline

atLL, okuması böyler daha zor sanki, ortalama istersen...

Bayağı ilginçmiş...
Standart a silver demiş, havası var yani, kendimizi kötü hissetmeyelim :) , pioneer da satılan bir üyelik... :)

atLL

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Kasım 2011, 04:16:23
atLL, okuması böyler daha zor sanki, ortalama istersen...

Bayağı ilginçmiş...
Standart a silver demiş, havası var yani, kendimizi kötü hissetmeyelim :) , pioneer da satılan bir üyelik... :)

sonucta 5 tıkta ödeme yapıyor ama daha elime gecmesede yarın aksama öğrenicez

FilmsizKalma

refinden üye oldum ama para alacağımızı sanmam alamasakta rekalma kullanırım diye düşünüyorum

PalekEmre

Sitenin bannerı scamların efendisi olan bir arap kardeşin tasarımı (htmbux,hembux,onbux3 vs.)
Muhtemelen scam olacak biraz bekleyelim göreceğiz.

ElisaMcCline

Buxhostlar iyice kabak tadı verdi son dönemde...
Düzgün giden birkaç tane vardı, onlar bile çatırdıyor... Destek için üye olurken bile seçeceğim artık.
Çünki destek olarak iyi birşey yapıyor gibi görünsek de, belki siteye devam etmeyecek kişiyi de desteklediğimiz için, ona devam etmesi yönünde telkinde bulunmuş oluyoruz.

FilmsizKalma

min ödeme yoktu dün tıkladıklarımı istedim bugun ipatal edilmiş ve min ödeme 1.5 a çıkmış büyük ihtimalle 1.5 oluncada para vermezler ben bıraktım atll k.bakma . ama elisa hocam çok haklı buxshotlarla uğraşılmaz derken

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 13 Kasım 2011, 15:32:50
min ödeme yoktu dün tıkladıklarımı istedim bugun ipatal edilmiş ve min ödeme 1.5 a çıkmış büyük ihtimalle 1.5 oluncada para vermezler ben bıraktım atll k.bakma . ama elisa hocam çok haklı buxshotlarla uğraşılmaz derken
Filmsiz kalma,
Ben diğer yatırımlar da olduğu için çok uğraşamadım. bu buxhostlardan kopardığın kâr dır.
Gördüğüm kararıyla ço siteye tıklayan 6-7 kişi varsınız.. hatta daha da çok olabilir...
Onlarca siteden ödeme alamamaktan sa, 5 siteden birinden ödeme almayı garantileyin.. Grup kurun. Biriniz girsin, diğerleri de refi olsun.
Kazandığınızı paylaşın. Biz de böyle mantıklı bir şey çıkartırsanız az çok aklımıza geldikçe, müsait oldukça destek veririz...
(En azımdan kendim için söylüyorum, + birkaç kişiden de eminim)
Seçin yenilerden 1 tane site, deneyin. Hatta elinizdekilerden biri de olur.. ben 3-5 tıklamıştım hakkımı kaybedeceğim, balance da şu kadar birikti demeyin.
Sonuçta alamayacaksınız o parayı ;) O yüzden biriniz başlamış olsa bile, mantıklı olan bir tanesine hep beraber dalın.
Birleşebilirseniz ilk sitenize benden tam tık desteği...

Edit: 10 larca reklam olan bir site seçmeyeceğinizi ümit ederim :D

universitely76

hocam yazınızı okuyunca aklıma geldi tekrardan....gelirkapısı mini yatırım grubundan ne haber ::) biz beklemedeydik zaten ancak bekleye bekleye ağaç olmuşuz sanırsam  8)
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Alıntı yapılan: universitely76 - 13 Kasım 2011, 17:46:28
hocam yazınızı okuyunca aklıma geldi tekrardan....gelirkapısı mini yatırım grubundan ne haber ::) biz beklemedeydik zaten ancak bekleye bekleye ağaç olmuşuz sanırsam  8)

Kimse üstüne alınmasın ama biz millet olarak bitmişiz. Sanki millet benim refim olunca veya ben başkasının refi olunca cepten para harcıyoruz veya balance dan paramız eksiliyor. Ben kendi adıma söyleyeyim. Bir site bulduğumda forumuna bakarım,ödeme kanıtı varsa bakarım. Türkiye bayrağı olan bir üye varmı diye. Onun refi olabilmek için. Firefoxda register olurken elin yabancısının refi olma zorunluluğum oluyor o kişiyi silemiyorum. Linki İE de açıp bir Türk ismi yazıyorum referans kısmına. Hatta Türk ismi yoksa tanıdığım ilk üye olabilecek birkaç kişi var. Onların ismini yazıyorum.

Biz ne yapıyoruz?  Geçen bir başka forumda biriyle tartıştım. Gelirkapısındaki açtığım bir yeni site konusunu almış o siteye kopyala yapıştır yapmış ref toplamaya çalışıyor. Baktım resimlerde benim adım yazıyor. Yahu herşeye tamamda bari bu bux sitesinde benim refim olsaydım diye serzenişte bulundum. Bana  ne dese? Kimse benim refim olmuyor  bende senin refin olmam!

Konuya döneyim.

O günlerde bulduğum sitelerin zamanı geçti. Bende kendi kendime yukarıdaki sebeplerden dolayı şöyle düşündüm:
Demek ki millet benim bulduğum siteyi benimsemiyor ki ses çıkartmadı, onay vermedi,katılmadı vs. İşin ucunu bıraktım. Eğer derseniz ki yeniden birleşelim, yapılanalım. Varım. Bulun bir site. Katılayım.

Amacım kimseyi kırmak,üzmek değildir. Kimsede alınmasın. Birlikten kuvvet doğar sözü her zaman için geçerli. Hele hele burada çok daha geçerli.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.