Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: Elektronick - 02 Eylül 2014, 17:51:31
Bu site cok uyanıkl cıktı önceden büyük reklamları dayadı sonrada 5 saniyelik reklamları 30 saniye +kopyala yapıstır yaptırdı acıkcası ödeme altıktan sonra ugramıyacagım sitelerden  :)

Bu site asla 5 sn lik reklam vermedi. Bütün reklamlar 30 sn lik.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Elektronick

Biliyorum ender hocam su anda 0.0005 lik reklamları cok vermeye basladı 30 sn veriyor diger ptc sitelerinde 5 sn  bunu demek istedim  :)

rota26

Alıntı yapılan: Elektronick - 02 Eylül 2014, 19:54:12
Biliyorum ender hocam su anda 0.0005 lik reklamları cok vermeye basladı 30 sn veriyor diger ptc sitelerinde 5 sn  bunu demek istedim  :)

yaw kırkta yılda bi flip i yoldum. paidvertsi bulamadım yeni siteler bölümümde scam oldu sandım.  :D

175 bap ı 1500 yaptım  ninja

omar33

Bu paidvertsin amacı ne arkadaş.Madem böyle reklam koyacan bari süreyi yarıya düşür..Sabah bir giriyorum 39 reklam hepsi 0,001-0,002 ya da 0,0005.Arkama bakmadan kaçtım :)

Asilay

Bugün 90 reklam çıktı.60 tanesine rahat tıkladım. Çok zaman yiyor doğru ama indir exaradyo'yu bir yandan şarkı dinlerken diğer yandan canın fazla sıkılmaz... @enderege hala devam mı ? :D

enderege

Alıntı yapılan: Asilay - 03 Eylül 2014, 17:16:23
@enderege hala devam mı ? :D

Devam etmemem için bir sebep var mı?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Asilay

Evet var. Ne zamandır paidverts'le ilgili örn. Hesabınla ilgili, ödeme kanıtları (burada paylaşmadığınızı biliyorum), istatistik gibi vs. şeylerden bahsetmiyorsun. Merak ettiğim için sordum. Bu konuyu baştan aşağı okudum. Önceden reklam değeri yüksek $0.50-$1.00 gibi fotoğraflar ekliyordunuz. Şimdi yok. Merak ediyorumda ne kadar BAP'ın var.

Coulers79

1'den 1.40'a giden açık ve net bir yol olsaydı gerisi fasa fiso.

Asilay

Cidden anlamadım. Hakanatik'ten yardım mı istesem :PP

Coulers79

BAP birikecek yüksek reklamlar tıklanacak. Upgrade kârdan düşüyor sadece geri dönüşü hızlandırıyor.
Ama evet aktif DR'si olanlarda durum farklı olabilir. Ender hoca anlaşılır birşeyler yazar heralde.  (hp)