Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LordMugi

Para çekim talebi verdikten kaç gün sonra tekrar çekim isteği verebiliyorduk ?

sertug84

15 gün sanırım.

enderege

Alıntı yapılan: LordMugi - 02 Aralık 2014, 17:45:45
Para çekim talebi verdikten kaç gün sonra tekrar çekim isteği verebiliyorduk ?

Bana daha önceki ödeme istememde 14 gün uyarısı verdi. Bugün ödeme istedim ve gönderdi. Önceki ödeme ile 9 gün arası var. Neye göre ayarlıyor anlamış değilim.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

LordMugi

Anladım teşekkürler 15 gün olarak kendimi ayarlıyayım en kötü ihtimal..

TheLeaks

Alıntı yapılan: sertug84 - 02 Aralık 2014, 16:58:29
evet olabilir bu yüzden zaten nasıl yapıldığını paylaşmıyorum ya kaardeşiim :D ama riski kabul eden varsa anlatabilirim.

Anlatımızı merek ederek bu mesajı gönderiyorum :)

Bu arada hala reklamlar 48 diyor :)

leprechaun

bu 48 saat bitmez :)

tayfunxl

Bap dökümüne
baktım vergi 100 bap kesilmiş,  vergide biyandan kesiliyor,  bunu dile getirmek lazım

enderege

Az önce bir DR gelmiş. ve 150 BAP ı olmuş. Bu nasıl oluyor şimdi? Nasıl tıklamış reklamları?

Admin adam mı kayırıyor acaba?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sertug84

[spoiler]https://www.paidverts.com/member/paid_ads_interaction_NO.html [/spoiler] NO yazan yere baplog larda bulunan 9 haneli sayıyı girerek paralı reklamlarınızı izleyebillirsiniz. kimsenin adam kayırdığı yok ender hocam bu şekilde reklamlara tıklamak mümkün. bugün 160 adet reklama tıkladım ben. sorumluluğu kullananın üzerinedir bu arada.

bilgin1490

Alıntı yapılan: sertug84 - 02 Aralık 2014, 23:00:48
[spoiler]https://www.paidverts.com/member/paid_ads_interaction_NO.html [/spoiler] NO yazan yere baplog larda bulunan 9 haneli sayıyı girerek paralı reklamlarınızı izleyebillirsiniz. kimsenin adam kayırdığı yok ender hocam bu şekilde reklamlara tıklamak mümkün. bugün 160 adet reklama tıkladım ben. sorumluluğu kullananın üzerinedir bu arada.

ticket atıım demiştiniz , cevap geldimi peki ? sonuçta yatırımımız çok yok ama yinede olanı kaybetmeyelim  :D