Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TheLeaks

Ben şimdi bi 10 $ yatırım yapacağım site kötüye gitmiyor dimi ? :) Yatırdıktan sonraki tavsiyelerininizide alsam çok iyi olur :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sertug84 - 05 Aralık 2014, 12:28:50
arkadaşlar şunu anlamadığınızı farkettim şu an. Captchaların paidverts ile alakası yok. Solvemedia isimli firma ne tarz captcha gönderirse onu görüyoruz emin olabilirsiniz bu konuda.
Alıntı yapılan: enderege - 05 Aralık 2014, 15:19:35
Alemsiniz yaaa... :D  Nedense herşeye bir kulp bulmakta üstümüze yok.

Sertuğ un dediği gibi Captcha ların Paidverts ile, Jo ile hiç bir alakası yok. Yukarıdaki gibi doğru captcha  girilmesine rağmen hata veriyor. Bu sistemden kaynaklanıyor. Umarım buda düzelecektir.

Maalesef o kadar basit değil. evet captcha ları solve media gönderir, ancak talebi ve zorlık seviyesini site belirler. ;)

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Aralık 2014, 15:46:04
Bence ne captcahayı buraya sağlayan şirketin nede paidvertsin suçu olarak görmemek lazım suçlu enderege hoca konuyu tanıtmayaydı iyiydi :D Diğer suçluda tabiki şaşmaz zaten her konuda baş suçlu :PP elisa hoca ,O bu siteye girmeden önce tek sorun hatırlayanınız var mı ? (gyk) :D

Bak, adam bulmuş doğruyu :D
Şimdi bu bilgilerle, solve media ile de aramda bir bağ kurun artık da, rahat edelim :))

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Aralık 2014, 15:59:44
Bu forumda beni banlayacak kişi daha doğmadı diyesim geliyor ama demiyom belki benim haberim yoktur :D (gyk)

Yavaş geeeel  (eht) yazdıklarını unutmasam, kesin banlardım sanırım :P  (eht)

Alıntı yapılan: enderege - 05 Aralık 2014, 16:07:44
Seni banlayacak adam  çoktan doğdu doğmasınada...   (eht) lıktan BAN tuşunu bulamıyor. :PP

Bunu da enderege çözmüş :D Bana birlşey bırakmamışsınız yaw :D

mmmmmurat

Alıntı yapılan: enderege - 05 Aralık 2014, 21:18:54
Bende filtre var. 0.05$ aşağısındaki Normal ve recycle reklamları bana gelmiyor. %1 işaretli olanlarda ise 0.01$ lık geliyor. Düşük reklam gelmediği için BAP ımı düşüremez7düşmez. ve bu filtre ömür boyu. Ama bundan sonra filtre istemiyorum veya 0.10$ aşağısı, 0.01$ aşağısı demen durumunda bile yine 10$ istiyor.

Kardeşim çok sağol bu sayede daha mı çok kazanılıyo ben bayağı reklam verip BAP çıkardm ama sureklı BAP düşüyo başka para kazanma önerin varmı bu sitede

enderege

Alıntı yapılan: mmmmmurat - 05 Aralık 2014, 23:19:18
başka para kazanma önerin varmı bu sitede

BAP ınız ne kadar bilmiyorum ama biraz yüksekse mini upgrade alabilirsiniz. Bu sayede kazancınız artmasa bile kısa zamanda BAP ı eritip paraya çevirirsiniz. Bu parayı tekrar reklam vererek BAP a çevirirsiniz. 700K ve üstü BAP ınız varsa mega upgrade de alabilirsiniz.

Recycle reklamlar için 0.05$ lık upgrade var onu alın derim.

Birde ref edinin. Sağda solda paidverts reklamı verin.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

TheLeaks

Arkadaşlar ne diyor ? reklam alabilirmiyim acaba yoksa alamazsın diye uyarı mı veriyo ? Bit takmadınız o kadar yazım yol gösterin die :D

triplekill

Alıntı yapılan: TheLeaks - 05 Aralık 2014, 23:30:09
Arkadaşlar ne diyor ? reklam alabilirmiyim acaba yoksa alamazsın diye uyarı mı veriyo ? Bit takmadınız o kadar yazım yol gösterin die :D

Bence yatırım yapman iyi olur ve 10dolarla 31000 bap olur ve 3.gruba girersin günde ortalama 1dolar civarı reklam geliri alabilirsin :)

TheLeaks

Alıntı yapılan: triplekill - 05 Aralık 2014, 23:34:56
Bence yatırım yapman iyi olur ve 10dolarla 31000 bap olur ve 3.gruba girersin günde ortalama 1dolar civarı reklam geliri alabilirsin :)

Herhani bir hata değil dimi o hep yazan bişi

triplekill

Alıntı yapılan: TheLeaks - 05 Aralık 2014, 23:42:52
Herhani bir hata değil dimi o hep yazan bişi
yok herhangi bir hata olucağını düşünmüyorum çünkü bende de yazıyor  (hp)

TheLeaks

Alıntı yapılan: triplekill - 05 Aralık 2014, 23:52:58
yok herhangi bir hata olucağını düşünmüyorum çünkü bende de yazıyor  (hp)

Yollanmışmı şimdi ?

Nezaman Pendingden çıkar kabul olur ?

LordMugi

Bu arada ben 2 gün üst üste para çektim anında hesabıma yattı. Her halde bu 14 15 gün arayla para çekme olayını da kaldırmışlar.