Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Refiniz olarak kayıt oldum Ender hocam ;)

capaxa

Seviye 3 1.20 dolarlık reklam gelmiş

frmdls

+18 içerik reklamı yapanların allah belasını versin. Anneme verdim sen böyle böyle yapacaksın diye. Bugün başımıza gelene bak. Allah kökünü kurutsun bunların. Resmen aileye rezil oldum. Ben bile az önce iki reklama tıkladım ikisi de +18..

enderege ve sertuğ hocam bu konuda ne yapabiliriz site yetkilileri ile konuşabilir misiniz ?

processor

Alıntı yapılan: frmdls - 11 Aralık 2014, 14:39:28
+18 içerik reklamı yapanların allah belasını versin. Anneme verdim sen böyle böyle yapacaksın diye. Bugün başımıza gelene bak. Allah kökünü kurutsun bunların. Resmen aileye rezil oldum. Ben bile az önce iki reklama tıkladım ikisi de +18..

enderege ve sertuğ hocam bu konuda ne yapabiliriz site yetkilileri ile konuşabilir misiniz ?

Çok kötü olmuş geçmiş olsun. Reklam tıklama yeri +18 reklamlarla dolu ve dozajını kaçırdılar iyice (d) Rezil olmak an meselesi...

StoWoo

bende demin gördüm ana sayfada hareketli bide  (dik)

srht

Arkadaşlar ben de aynı sorunu yaşıyorum zaman zaman ama şöyle bir çözüm buldum. Reklam yüklenirken sayaç geri sayıma başladığı an 'esc' tuşuna basıyorum sadece yeşil bir ekran çıkıyor. Yani sayfa yüklenmiyor ama bize gerekli olan en üst kısımdaki paidverts kısmı yüklenmiş oluyor. Tabi bağlantı hızına da bağlı ama denerseniz belki işinize yarayabilir.

processor

Alıntı yapılan: srht - 11 Aralık 2014, 15:18:22
Arkadaşlar ben de aynı sorunu yaşıyorum zaman zaman ama şöyle bir çözüm buldum. Reklam yüklenirken sayaç geri sayıma başladığı an 'esc' tuşuna basıyorum sadece yeşil bir ekran çıkıyor. Tabi bağlantı hızına da bağlı ama denerseniz belki işinize yarayabilir.
Reklam verilen sayfalarda görmedim gibi. bahsedilen paidin ana sayfasındaki bannerlar.

srht

Alıntı yapılan: processor - 11 Aralık 2014, 15:22:15
Reklam verilen sayfalarda görmedim gibi. bahsedilen paidin ana sayfasındaki bannerlar.

Dediğim yerlere denk gelirsen çok daha gelişmiş .gif uzantılı fotolara denk gelebilirsin :)

StoWoo

µBlock die bir eklenti var birde hocam linkleri aşağıda paylaştım çıkan reklamları direk engelliyor kullanıp deneyebilirsiniz.

Yandex / Opera tarayıcıları ile uyumlu : Tıkla

Chrome tarayıcısı ile uyumlu : Tıkla

Şuanlık çalışıyor gibi !

sertug84

bununla ilgili tonlarca şikayet var zaten. üst seviyedeki bazı kullanıcılara bunları kaldırmaları için yetki verildi ama onlarda hepsine yetişemiyor sanırım.