Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Yav benim bu sitede üyeliğim varmış ama inactive olmuş activate reklamları izlerken error filan veriyor. Digadz iyi kötü çözdükte bu bayağı karışık geldi  :D

dhn50

acemiliğimden soruyorum arkadaşlar. bu hisse - share alım satımı nedir nasıl yapılır? bilgilendirebilir misiniz

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ufuko - 24 Aralık 2014, 16:19:15
Yav benim bu sitede üyeliğim varmış ama inactive olmuş activate reklamları izlerken error filan veriyor. Digadz iyi kötü çözdükte bu bayağı karışık geldi  :D

Arada erişim sorunu olduğunda bende de yapıyor, refresh edince düzeliyor ,ya da reklamı yeniden açınca.

enderege

Site bende çok sorunlu şuan. Balance 0 lanıyor, reklamlar kayboluyor, 3500 reklam gördüm bi  (prt), logout ediyor. Ağırlaşsada bu kadar sorun çıkartmıyordu hiç.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

TheLeaks

Ben baplarımı satmayı düşünüyorum nasıl satarım ?

umtbra

Alıntı yapılan: enderege - 24 Aralık 2014, 17:48:39
Site bende çok sorunlu şuan. Balance 0 lanıyor, reklamlar kayboluyor, 3500 reklam gördüm bi  (prt), logout ediyor. Ağırlaşsada bu kadar sorun çıkartmıyordu hiç.

Bende de aynı problemler oluyor şu anda. 7000 bap silindi kalp krizi geçiriyordum :)

lazuri

Selam arkadaşlar bugün reklam gelen varmı bana gece baplarla birlikte 1 adet 0,01 ve 1 adet 0.02 lik reklamlar haricinde başka hiç reklam gelmedi.Sizde durum nedir gelen giden varmı arkadaşlar ????

enderege

Alıntı yapılan: lazuri - 24 Aralık 2014, 22:42:20
Selam arkadaşlar bugün reklam gelen varmı bana gece baplarla birlikte 1 adet 0,01 ve 1 adet 0.02 lik reklamlar haricinde başka hiç reklam gelmedi.Sizde durum nedir gelen giden varmı arkadaşlar ????

Reset saatinden sonraki gelen reklamlardan başka reklam gelmedi.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

lazuri

Alıntı yapılan: enderege - 24 Aralık 2014, 22:44:20
Reset saatinden sonraki gelen reklamlardan başka reklam gelmedi.

Eyvallah hocam saolasın ;) Sanırım bugün boş geçicek....

mansur47

arkadaşlar şu share olayını detaylı anlatabilecek arkaşlar var mı? nerden nasıl alınır nasıl satılır nakitle mi bapla mı alınır bilgi vrebilrimisiniz.