Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazuri

Alıntı yapılan: srcnckr - 27 Aralık 2014, 00:50:32
bugünlerde en çok sitedeki buglar üzerinde çalışıyorlarmış,

Ben en önemlisini söyliyim size:

Ad filter pahalı geliyosa size, ileride 0,04/günlük olarak filtre kiralayabilecekmişiz. 1-249 gün arası kiralanabilecekmiş. özetle bu gerisi tırı vırı.

Bunu sevdim uygulamaya geçtiklerinde çoğu kişi buna saldıracaktır eminim :) jo yine para kazanacak bişey buldu helal olsun adama :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: lazuri - 27 Aralık 2014, 01:08:01
Bunu sevdim uygulamaya geçtiklerinde çoğu kişi buna saldıracaktır eminim :) jo yine para kazanacak bişey buldu helal olsun adama :)

0,0005 liklere o da tıklansın istemiyor, ki herkese defalarca gönderebilsin :)

lazuri

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 27 Aralık 2014, 01:11:58
0,0005 liklere o da tıklansın istemiyor, ki herkese defalarca gönderebilsin :)

Aynen hocam ama bu filtre kiralama olursa millet bunu alarak 0.0005 liklerden kurtulacak buda jo nun pek işine gelmez.Millete gidecekki onlarda tıklamayacak.Ama bunu uygularsa aynı reklamdan 3-4 defa kazanma işi olmuycak.Ama daha fazlasını kiralama parasından çıkartacak.Adam çok zeki işi biliyor :)

ElisaMcCline

Yine bu saate bıraktı yahu (d)

Reklamlar geliyor :)

lazuri

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 27 Aralık 2014, 01:57:33
Yine bu saate bıraktı yahu (d)

Reklamlar geliyor :)

Aynen bu sefer server saatine 6 dk kala geldi ama toplamda kaydadeger bişey yok :) dünkülerde son dakikalarda gelmişti ama totalde güzel reklamlardı :)

umtbra

18000 bap var gelen reklam toplamda 0.06$ :)

lazuri

Alıntı yapılan: umtbra - 27 Aralık 2014, 02:50:24
18000 bap var gelen reklam toplamda 0.06$ :)

Bap seviyesiyle alakalı bir durum değil bu sıralar reklam az geliyor herkese.

hakanatik01

Durum nedir bilmem bende BAP yok nerdese tıklamayım diye hiçbişi yapmıyorum ona rağmen iyi geldi sanki :D
190BAp'ım kalmış gelen reklamlardan sonra  :) 1 adet 0,05'e tıkladım 49 tane 0,0005 rcycle ,az bapla 0,08 gelmiş çok Bapları olanlara gün içindede geliyordur demkki yarın sizlere kolay gele tıklarken :D

lazuri

reset saatinden sonra gelen çerezlerden sonra tek seferde 0.35 dolarlık reklam geldi.(3.seviyedeyim).Bu demek oluyorki orta ölçekli reklam gelicek cumartesi olmasına rağmen tüm bap gruplarına.

capaxa

O gun vermedıgı reklamlarla beraber vemeyecek mıydı bugun. Forumda yarın 100 200 bınlik reklam dagıtacgım yazmammıs mıydı 2 gun once.0.387  gelmiş