Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lincozenco

21.9 k bap , 0.07 dolarlık bir reklam , henüz başka bir şey yok ufukta bakalım hayırlısı :)

gaddar

hayırlısı inşallah görücez yok mtv den almadım o da kısmet reklam alım saati kapalıyken aldım o da şöyle oldu reklam alım sayfası açıktı gittim geldim ha bire aynı hatayı veriyor bi süre bekledim sonra alıma tıkladım başarılı yazısını verdi sonra da aldım zaten 6. seviyedeydim reklamlar felan  gelince 5 e inmişiz :PP ortalama 9 $ lık reklam gelmiş çoğu da %1 lik yükseltmeden  :D

bebeto911

7. seviyedeyim 5 dolarlık reklam gelmiş bumu müthiş rakamlar onlarda çoğu %1 upgradeden

triplekill

3.seviyede bana mini upgradele beraber yaklaşık 8dolar reklam geldi

processor

Gece yatmadan elimdeki hisseleri 0,0491$'a satışa yazmıştım hepsi satılmış. şuan 0,0443$'da fiyat ;). 12$ kar ettim dünden bu yana al sat ile. Ortalama 1250 hisse fln vardı

lincozenco

Jo'cum yine yağdırmış reklamları saolsun.Başında sayamadığım kadar 0 olan reklamları kasıtlı olarak bana yolluyor herhalde , yolla da bi 0.5 falan yolumuzu bulalım be adam.

Lespuxx

Arkadaşlar 1 saat sonra reklam alımları yeniden açılacak ve bap ile alınan share fiyatları uçacak tahminimce haberiniz olsun  (spk)

Cunku dun yaklasık 1 saat açıldı reklam alımları 100 den 140 lara geldi. Her geçen saniye de artmaya devam ediyor.

ikose

Alıntı yapılan: bebeto911 - 02 Ocak 2015, 10:15:18
7. seviyedeyim 5 dolarlık reklam gelmiş bumu müthiş rakamlar onlarda çoğu %1 upgradeden

Alıntı yapılan: triplekill - 02 Ocak 2015, 10:37:38
3.seviyede bana mini upgradele beraber yaklaşık 8dolar reklam geldi

Burada bir hata var sankiii  ???

4 seyiye 3$ reklam gelmiş bu arada  :y

srcnckr

piyasada share fiyatı 137 BAPken, 79 BAPtan satan bir arkadaşdan (büyük ihtimal yanlışlıkla yazdı ya da share olayını bilmiyo) 136 share kaptım :)

lincozenco

Alıntı yapılan: srcnckr - 02 Ocak 2015, 13:24:36
piyasada share fiyatı 137 BAPken, 79 BAPtan satan bir arkadaşdan (büyük ihtimal yanlışlıkla yazdı ya da share olayını bilmiyo) 136 share kaptım :)

Hocam share alım satım işi nereden yapılıyor acaba ? :)

Edit : Tamam buldum hocam kusura bakmayın mesaj için :)