Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Captcha sorunu yaşayanlar, kelimeler arasında boşluk bıraktığına emin olsun ve onaylamak için çok acele etmesin.
Yazdıktan sonra, yazı alanı dışında bir dış alana tıklar ve birkaç sn beklerseniz. Sorunsuz devam edersiniz. En azından çok çok azalır sorununuz.

Hisselerin en büyük alıcısının paidverts olduğunu unutmadan alışveriş yapın arkadaşlar.
Geceleri hisse topluyor paidverts. Rahat toplayamadıkları için o 6 seviye +buy butonunu eklediler zaten.
Çünki ani yükselişi istemeyenler de var ve çamur yapıyorlar.

Dün gece manyağın biri 3 sayfa sadece 1 hisse girmişti mesela paidverts i durdurabilmek için.
Manyak dedim ama, belki de akıllı olan o ;)

lazuri

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 03 Ocak 2015, 17:28:09
Captcha sorunu yaşayanlar, kelimeler arasında boşluk bıraktığına emin olsun ve onaylamak için çok acele etmesin.
Yazdıktan sonra, yazı alanı dışında bir dış alana tıklar ve birkaç sn beklerseniz. Sorunsuz devam edersiniz. En azından çok çok azalır sorununuz.

Hisselerin en büyük alıcısının paidverts olduğunu unutmadan alışveriş yapın arkadaşlar.
Geceleri hisse topluyor paidverts. Rahat toplayamadıkları için o 6 seviye +buy butonunu eklediler zaten.
Çünki ani yükselişi istemeyenler de var ve çamur yapıyorlar.

Dün gece manyağın biri 3 sayfa sadece 1 hisse girmişti mesela paidverts i durdurabilmek için.
Manyak dedim ama, belki de akıllı olan o ;)

Hocam geçenki konuşmamızda dediğim gibi borsa işi bu çok kolay manipule edilebilir.Özellikle jo istediği gibi yönlendirir hisse fiyatlarını :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: lazuri - 03 Ocak 2015, 17:46:35
Hocam geçenki konuşmamızda dediğim gibi borsa işi bu çok kolay manipule edilebilir.Özellikle jo istediği gibi yönlendirir hisse fiyatlarını :)

Kendim için yazmadım zaten yahu, diğer arkadaşlar da iki kere düşünsün diye yazdım :)

Çok fazla hisse toplaması doğru değil, hisse fiyatlarını şu anda resmen kendisi zorrluyor.

Lespuxx

Jo harbiden çok akıllı adam ya  (spk)
Bizim kazanacağımız kesin değil ama isteyen kazansın isteyen kaybetsin Jo her türlü kazanıyor  :m

srcnckr

Alıntı yapılan: processor - 03 Ocak 2015, 17:14:10
Bap alışverişinde %3 komisyon var ama hisse alıp satmada komisyon yok :y

Nasıl yok, share satarken %0,25 komisyon var.

ElisaMcCline

Siz ona satarken bile o kazanıyor :D Komisyondan kazanıyor yine kazanıyor :)
Ne kadar çok işlem yaptırırsa o kadar da çok kazanacak. O yüzden dikey bir doğruda tepeye kadar tek seferde çıkmasını beklemeyin :)

lazuri

Zenginin malı zğürtün çenesini yorarmış arkadaşlar jo sitedeki her hareketten herşeyden kazanıyor :) Bence biz nasıl kazanırız ona yoğunlaşalım :)

gaddar

yahu hep çıkıyor şu yazı millet satıyor bizde mi sorun invalid(geçersiz) yazısı hisseyi satarken neden böyle oluyor bi süre felan mı var anlayamadım varmı ince bi bilgisi olan  8)

processor

Alıntı yapılan: gaddar - 03 Ocak 2015, 19:05:15
yahu hep çıkıyor şu yazı millet satıyor bizde mi sorun invalid(geçersiz) yazısı hisseyi satarken neden böyle oluyor bi süre felan mı var anlayamadım varmı ince bi bilgisi olan  8)
Sen hisseyi alıp satasıya kadar hisse satılıyor veya bi kısmı satılmış oluyor istediğin miktardan aşağı düşüyor bi üst satırda görürsün zaten. Hızlı olman lazım.

capaxa

Bütün bap ını lotoya yatıran arkadaş ne yaptı acaba?