Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

capaxa

5. seviyeye de 0.37 fln gelmiş.. Bence günlük reklamlar değil bunlar forumda da haber yok çünkü. Gün içinde gelebilir.

mansur47

bir iki gün bol kepçe dağıttılar şimdi kıstı jo

mansur47

Alıntı yapılan: sertug84 - 06 Ocak 2015, 03:27:01
Arkadaşlar dışardan hiçbir yatırım yapmadan tekrardan 10. seviyeye ulaşmış bulunmaktayım :)

shareleri mi sattın 800 share var dönüşen ne zaman satsam zarar etmemiş olurum acaba

paragelsinde

arkadaşlar capthalarda bap olan resklamları tıklayınca onaylıyor .. ancak paralı reklamlarda tıklayınca onaylamıyor farklı zamanlarda denedim yine aynı .. sorun benim ekrandamı yoksa aynı sorun yaşayan var mı

ikose

Alıntı yapılan: demre - 06 Ocak 2015, 10:49:30
arkadaşlar capthalarda bap olan resklamları tıklayınca onaylıyor .. ancak paralı reklamlarda tıklayınca onaylamıyor farklı zamanlarda denedim yine aynı .. sorun benim ekrandamı yoksa aynı sorun yaşayan var mı
bazen yaşıyorum ancak ben sorunu hallettim sayılır , nasıl  diye sorarsan
1 reklam açılınca 30 sn dokunmuyorum caphcalara
süre bittikten sonra yazıp onaylayınca sorun kalmıyor..
Biraz ağır gidiyor ama hiç yoktan iyidir :)

paragelsinde

denedim olmadı bende yavaş yavaş bırakıyorum olursa artık. baplarda hiç sıkıntı yok eğer yarın deneme şansın olursa 1-1 denermisin bi sadece merak ettim.

ikose

Alıntı yapılan: demre - 06 Ocak 2015, 11:33:48
denedim olmadı bende yavaş yavaş bırakıyorum olursa artık. baplarda hiç sıkıntı yok eğer yarın deneme şansın olursa 1-1 denermisin bi sadece merak ettim.
neyi deniycem 1-1 , anlamadım

paragelsinde

baplı reklam 1 tane 1 tanede ücretli olandan mümkünse  solve media neden paralıda kabul etmiyor onu anlamaya çalışıyorum . bap olanlarda ilk  yazanda  kabul ediyor bende çünkü ...

ikose

Alıntı yapılan: demre - 06 Ocak 2015, 11:38:29
baplı reklam 1 tane 1 tanede ücretli olandan mümkünse  solve media neden paralıda kabul etmiyor onu anlamaya çalışıyorum . bap olanlarda ilk  yazanda  kabul ediyor bende çünkü ...
şimdi deneyeyim
143 reklamı anca 68 lere düşürdüm
BAP larda duruyor ayrıca

deniyorum..

ikose

Denedim , bende tam aksine BAP lı reklamlarda ilkinde kabul etmeyip ikincide kabul ediyor :))