Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dreamsfrom

Alıntı yapılan: ikose - 24 Ocak 2015, 12:32:40
Tamam şimdi anladım
dün bana bir çok reklamda oldu gece ancak hesabımdan önce Logout oldum..
PC deki history temizledim..
tekrar giriş yapıp tıklayabildim..
aklımada başka bir şey gelmiyor..
dilerseniz deneyin :)

Yardımınız için teşekkürler deneyeceğim. :)

ikose

Alıntı yapılan: GameHunter - 24 Ocak 2015, 12:30:45
İyide ortada reklam yok sorun orada. Paralı reklamlar çıkmamış.

ÖM atıyorum

sametseven

Alıntı yapılan: GameHunter - 24 Ocak 2015, 12:30:45
İyide ortada reklam yok sorun orada. Paralı reklamlar çıkmamış.
Hocam bir ara buna benzer bir sıkıntıyı ben de yaşamıştım. Bu tavsiyeyi belki denememişsiniz diye yazayım: hangi browserden giriş yaptıysanız çıkış yapın, diğer web browserlerden giriş yapın. Mesela Internet Explorer'de ve Opera'da bazen reklamlar, BAP'lar görünmüyor ama Firefox'ta sıkıntı yok, oradan tıklıyorum. Firefox'ta göremediğimi de Opera'da görürüm. Yapmadıysanız bunu bir deneyin derim (hp)

tolgahanuzun

Bendede reklamlar gelmedi. FArklı tarayıcılarda açtım değişen birşey yok

hakanatik01

Bugünün Cumartesi olduğunu unutmayak her cumartesi bu tarz oluyordu ;) :P

Alıntı yapılan: dreamsfrom - 24 Ocak 2015, 12:25:08

Recyle reklamlarında bu hatayı alıyorum, swap ad yaptım yine de değişmedi 11 tane reklam var hepsi bunu diyor.  :S
Saçma gelicek ama :D captcayı girmiyor olabilir misin ? Ben robot değlime tıklıyoruz capctha soruyor doğruysa onun yanın da  (ok) işareti çıkıyor sizde  (ok) işaretide çıkmamış daha capctha girmemiş görünüyorsunuz bu durumda yani boş geçiliyor;
Alternatif olarak solvemedia captcha'yı deneyin bir kerede ,ben onu kullanıyorum hala google daha çok vakit kaybettiriyor bana tıkla bekle v.s. derken :)

huatki

hata veren eski reklamlar bunları silerseniz iyi olur.

sametseven

BAP reklamlarını tıklıyordum bakıma girdi :S

ElisaMcCline

Bakıma girmesini gerektirecek gözle görülür bir sorun yoktu sanırım.

Yanlış hatırlamıyorsam, görünümde değişiklikler gelecekti, haftasonuna  yetişir diyorlardı.
Belki onunla ilgili bir çalışmadır.

huatki

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 24 Ocak 2015, 15:01:13
Bakıma girmesini gerektirecek gözle görülür bir sorun yoktu sanırım.

Yanlış hatırlamıyorsam, görünümde değişiklikler gelecekti, haftasonuna  yetişir diyorlardı.
Belki onunla ilgili bir çalışmadır.

Açıldı

dreamsfrom

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Ocak 2015, 14:30:30
Bugünün Cumartesi olduğunu unutmayak her cumartesi bu tarz oluyordu ;) :P
Saçma gelicek ama :D captcayı girmiyor olabilir misin ? Ben robot değlime tıklıyoruz capctha soruyor doğruysa onun yanın da  (ok) işareti çıkıyor sizde  (ok) işaretide çıkmamış daha capctha girmemiş görünüyorsunuz bu durumda yani boş geçiliyor;
Alternatif olarak solvemedia captcha'yı deneyin bir kerede ,ben onu kullanıyorum hala google daha çok vakit kaybettiriyor bana tıkla bekle v.s. derken :)

Ya okadar grup atlamışım sürekli yatırımdayım bu denir mi bana, bu sitede yeniyim sadece  :D Denedim olmuyor herşeyi denedim, arkadaşında baplarında close window cıkıyor confirm dedikten sonra :/