Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

berkay2323

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Ocak 2015, 13:23:40
Yapacak bişi yok ama öncelikle yapmanız gereken iş paidverts konusunu okumak olmalı bir süre sonra konuyu sileceğim sorularınızın  cevapları o konuda var çünkü  :)

Bu seferlik burdan yazayım ;ama lütfen hiç oams gidip  ilk sayfayı okuyun  lütfen;
Reklamlar geldiği an BAP kesilir tıklayın tıklamayın o sizin bileceğiniz iş der jo :)
Birde günlük 100 BAp vergisini alır bilginiz olsun ;
Peki sağolun ama bu kadar reklam çıkması çok saçma

berkay2323

Alıntı yapılan: Cep42 - 26 Ocak 2015, 13:26:01
150 tane reklam gelmiş 5.500 bap vardı 300 bap gitmiş  75 tane 0.002 lik gelmiş 75tane 0.005 lik reklam gelmiş  (prt)  (prt)
Sizdede mi aynı hocam  *)

Cep42

evet hocam bendede bu sorun var  jo bişeyler yapıyor 6.seviyedeki adamada aynı reklamlar gelmiş    (yvr)

ikose

Bende 200 den fazla reklam var..
eğer önemli deil diyeceğiniz BAP puanınız gitti ise gelen reklamları recycle yaparsınız..
Yok benim için önemli diyorsanız tıklar , paranızı geri alır, yeni reklam satın alır,
2000 Bap karşılığı tıkladığınız reklamdan kazandığınız 1$ ile  reklam satın aldığınızda 3,000 Bap kazanırsınız..
Bu sitede kazanç malesef böyle..

Not = Bu konuyu ana konuya ekliyorum :)

hakanatik01

Alıntı yapılan: berkay2323 - 26 Ocak 2015, 13:26:31
Peki sağolun ama bu kadar reklam çıkması çok saçma
Site öyle ama evet çok reklam çıkıyorda buda tartışıldı çoğu kişi sizin/bizim gibi düşünüp rcyle ediyor 0,005leri ama bu reklamlar kaybolmuyormuş işte :) Yani birileri tıklayana kadar dönüp dolaşıp bize gelecekmiş gene böylece Jo'da Baplarımızı azaltacak ki gene BAP bulalım bir yerlerden :P Bende rcyle eden taraftayım 50-60 tane çıkıyor verdiği 0,02 oluyor nasıl uğraşacan bunla :P
Ama Açık ara en iyi site bu aralar bırakılmıyorda :)

vkk09

Arkaşlar Jo hergün her gruba belli bi miktar ufak reklamlardan gönderiyor.
Ben 6.gruptayım gelene gidene tıklıyorum  :D, gerçi ben biraz da 12.gruba çıkmak için eline geçeni yatıran hiç para çekmeyen biriyim  O:-)
($)10'lık filtre yerine yatırım yapsam daha iyi olur kafası    (yvr)
Bunu böyle yapan bir ben miyim yahu  ???

Coulers79

Ya ben buraya haftada bir tıklıyorum. (hydr) Açık ara iyi dediğiniz şeyleri :P bir özet geçseniz, nedir son durum?

ikose

Alıntı yapılan: Coulers79 - 26 Ocak 2015, 13:44:19
Ya ben buraya haftada bir tıklıyorum. (hydr) Açık ara iyi dediğiniz şeyleri :P bir özet geçseniz, nedir son durum?
:))

haftada bir tıklıyon kazanıyon Bapları ve $ ları, sonraki günler kazandıklarını site sana reklam yollayarak sıfırlıyor Baplarını..
tıkladığın 3-5 centlede 2-3 ay sonra belki 1 ödeme alırsın..

Cep42

Alıntı yapılan: vkk09 - 26 Ocak 2015, 13:41:00
Arkaşlar Jo hergün her gruba belli bi miktar ufak reklamlardan gönderiyor.
Ben 6.gruptayım gelene gidene tıklıyorum  :D, gerçi ben biraz da 12.gruba çıkmak için eline geçeni yatıran hiç para çekmeyen biriyim  O:-)
($)10'lık filtre yerine yatırım yapsam daha iyi olur kafası    (yvr)
Bunu böyle yapan bir ben miyim yahu  ???
Sana Kaçlı Reklamlar Geliyor? ortalama

ikose

Alıntı yapılan: Cep42 - 26 Ocak 2015, 13:47:52
Sana Kaçlı Reklamlar Geliyor? ortalama
Sana bana diye bir şey yok bu sitede
Seviyene göre reklam alırsın
herkese 0,0005 ten başlar seviyesinin durumuna göre 50-60$ lık reklamı 1 kerede bile alırsın..