Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gaddar

Son 1 haftadır 2 cuma reklam vermedi umarım bugün verir ya da pazar atsa ufak tefek bi şeyler
Yoksa  ninja

gsliali30

Alıntı yapılan: stykss - 31 Ocak 2015, 02:19:01
Sanırım günlük bap 200 düştü  :S
Dostum ilk bir kaç gün veya bir hafta mı ne 16 bap reklamı yolluyor 400lük yanı ve senden 100 baplık vergi kesmiyordu şimdi hem günlük 200 bap gelicek hem bapın kalırsa 100 bap kesicek yani yek yola çekiyor seni yatırım :)

tennozer

gece recycle updateini de alabilmiştim 2500 bapı tamamlayıp :) bi açtım 80 küsür reklam var :) ne mutlu oldum .. 0.005 lik bile recycle gelmiş ohh :)

capaxa

Bu hafta 2.kez,  bugün de vermeyecek 1 haftada 3 kez reklam gelmemiş olacak..
Olur muydu böyle şeyler.?

gsliali30

Alıntı yapılan: tennozer - 31 Ocak 2015, 10:50:07
gece recycle updateini de alabilmiştim 2500 bapı tamamlayıp :) bi açtım 80 küsür reklam var :) ne mutlu oldum .. 0.005 lik bile recycle gelmiş ohh :)
1-2 gün önce bende böyle diyordum :D şimdi 0.009 gelince bile insanı bayıyor
grubum yokken bile bu kadar az reklam görmedim ben

tennozer

gelsin gelsin ben bayılmam  (yvr)

capaxa

300-400 tane reklam gelince aynı anda göreceğiz böyle istekli olacak mısnız :D

tennozer

reklamları tıklayıp bitirince sayı düşeceği yerde artıyor ya .. bayılıyorum  :DD

ikose

Alıntı yapılan: tennozer - 31 Ocak 2015, 11:20:38
reklamları tıklayıp bitirince sayı düşeceği yerde artıyor ya .. bayılıyorum  :DD
sayaç tersine işliyor dmi,  bende bayılıyorum o işe :g

tennozer

0.01leri yağdırıyor .. tutmayın joyu .. oynasın çocuk  (eht)

bir şey soracağım gene :) bu recycle updateni bir sefer alıyoruz demi .. tekrar tekrar mı alacağız yoksa ..

not: geri dönüşüm bizim işimiz .. gönderin geri dönüştürelim .. sıkıldınız mı tıklamaktan .. gönderin biz hallederiz ..  tennozer dönüşüm .. reklamlarr