Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sibumix

aynı sorun bende de yasandı hesaba giris yapamıyorum. ne sifre degiştiriyor ne giris yapıyor. Gitti hesap bi yardım edin lutfen.

JohnWick

Alıntı yapılan: sibumix - 10 Şubat 2015, 08:44:41
aynı sorun bende de yasandı hesaba giris yapamıyorum. ne sifre degiştiriyor ne giris yapıyor. Gitti hesap bi yardım edin lutfen.

abi gümemi gittik bu ne ben daha 2 gün önce yatırım yapdım

nebu

Site sapıttı arkadaşlar! Şifremizi ve kullanıcı adımızı kabul etmiyor. Geçici bir durumdur herhalde. 3 saate kadar düzelmezse reklamlar kaybolacak ve para alamayacağız. Bilerek yaptıklarından şüpheleniyorum  (zopa)

JohnWick

Alıntı yapılan: nebu - 10 Şubat 2015, 08:48:44
Site sapıttı arkadaşlar! Şifremizi ve kullanıcı adımızı kabul etmiyor. Geçici bir durumdur herhalde. 3 saate kadar düzelmezse reklamlar kaybolacak ve para alamayacağız. Bilerek yaptıklarından şüpheleniyorum  (zopa)

kafa atayım bunlara geçicidir ozaman rahatladım biraz herkesde gitmiş bir reset düzeltme falan yapıyorlardır kayıtlıdır ayarlar

rindane

Invalid email/password combination - please try again :) bir an sadece ben giremiyorum zannettim :D

ikose

Şu an itibariyle sorun düzelmiş hesaplarımıza girebiliyoruz arkadaşlar   :y

tayfunxl

aynı sorun bendede var jo nun türlü türlü oyunları

memo87

Aynen şu an siteye girebiliyoruz. Fakat fazladan kesilen BAPlarla ilgili açıklama var mı arkadaşlar  *)

Ne olacak bu halimiz

aydyar13

Benim public profile ım sıfırlanmış sizde durum nedir ?

Birde ödeme isteyeli bugün 8. gün hala pendingte ticket attım bakalım  :)

enderege

Alıntı yapılan: aydyar13 - 10 Şubat 2015, 10:10:36

Birde ödeme isteyeli bugün 8. gün hala pendingte ticket attım bakalım  :)

Paypalda en geç 6 günlük bekleyen ödemeler var. Size hala gelmediyse gün içinde gelme ihtimali yüksek.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.