Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

senss17

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 14 Şubat 2015, 17:12:29
Mart 9-12 de ve daha sonrasındaki her 4 haftada bir debt swap yapıp yapmama konusu gündeme geliyor.
İyice diken üstünde olacağız sanırım :)

PV 0,06 da döktüğü betonu kaldırdı. Ve tekrar kkendisi de share alımına başladığını açıkladı :)
Artık yön yukarı yani :)

Her gün, ad issue için biriken paranın %10 uyla share lımına devam edecekmiş.

share fiyatları ondan fırladı desenize ben 260 dan koymustum satılmış şaşırdım : ) fiyatlara bakınca gözlerim açıldı. ama iyiye işaret değil bu

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: senss17 - 14 Şubat 2015, 17:19:02
share fiyatları ondan fırladı desenize ben 260 dan koymustum satılmış şaşırdım : ) fiyatlara bakınca gözlerim açıldı. ama iyiye işaret değil bu

Shareler yukarıda olunca, debt swap ten sharelere kaçamayacak işte hiçkimse :D
Şimdiden duvarını örüyor ;)

Kim için iyi değil ? ??? :)

senss17

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 14 Şubat 2015, 17:22:35
Shareler yukarıda olunca, debt swap ten sharelere kaçamayacak işte hiçkimse :D
Şimdiden duvarını örüyor ;)

Kim için iyi değil ? ??? :)

bizim gibi kullanıcılar için iyi değil bence herkes bap ı paraya çevirme derdine düşecek

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: senss17 - 14 Şubat 2015, 17:26:49
bizim gibi kullanıcılar için iyi değil bence herkes bap ı paraya çevirme derdine düşecek

Elde para tutanlar kazanacak yani :)

aydyar13

SWAP te baplar share mi oluyordu. Balancetaki dolarlarmı share oluyordu? Ben swap olduğunda daha üye değildim de  :PP

Edit: Cevabı çıkardım :D

ElisaMcCline

Debt swap oldupğunda,  tüm baplar ortalama bir rakam üzerinden hesaplanıp share e dönüştürülüyor.
Elinizde share oluyor.

aydyar13

Paypal cashouttta bekleyen bakiyeden günlük para kesiliyordu.(pending değil) Tam olarak ne kadar olduğunu bilen var mı ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aydyar13 - 14 Şubat 2015, 18:42:04
Paypal cashouttta bekleyen bakiyeden günlük para kesiliyordu.(pending değil) Tam olarak ne kadar olduğunu bilen var mı ?

Günlük 0.001$

aydyar13

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aydyar13 - 14 Şubat 2015, 20:46:14
Teşekkür ederim hocam :)

Bende MTV balance dan kesilmiş, onu veerdim PP de es kaza farklıysa diye sen de bir kontrol et seninkini istersen :)
Bak, buradan görebilirsin ;) ilk sayfada görmezsen, 2-3-4 diye geriye doğru gidince yakalarsın :)

https://www.paidverts.com/member/balance_history.html