Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

capaxa

Alıntı yapılan: memo87 - 01 Mart 2015, 13:06:24
Peki hocam benim durum şu:

27000 BAP, 3$, 50 Share var hesabımda (küçük kullanıcıyım yani),

50 share'i 0,035$ karşılığında aldım. Şu an Share fiyatı 0,0415$ ya da 610 BAP..Bu BAP SWAP olayına kadar nasıl bi tasarrufta bulunmalı.

Saygılar.

Borsa olayından çok anlamam o yüzden hisselerle ilgili doğru bir yorumda bulunamam..
Benim kendi yapacağım , swap olayına kadar hesapta para biriktirip o parayla swap sonrası bap almak olacak.

senss17

Coin Flip de herhangi bir kural var mı ? mesela ben katlamalı oynuyorum... kazanç her dakika yükseliyor banlamasın bu jo bizi ?

kazims

bildiğim kadarıyla yok ben 5000 2500 verdim bazen 10000 kazandım ama sonuç 500

aydyar13

Shareları sattım gitti 622 den.

memo87

Alıntı yapılan: aydyar13 - 01 Mart 2015, 22:23:30
Bapları sattım gitti 622 den.

622 BAP karşılığı 1 share mi aldın yani? Neden böyle birşey yaptın?

aydyar13

Alıntı yapılan: memo87 - 01 Mart 2015, 22:39:10
622 BAP karşılığı 1 share mi aldın yani? Neden böyle birşey yaptın?

Yazım hatası anlatım bozukluğu gibi bişey yapmışım. shareleri satttım bap karşılığı :D

memo87

Alıntı yapılan: aydyar13 - 01 Mart 2015, 22:41:42
Yazım hatası anlatım bozukluğu gibi bişey yapmışım. shareleri satttım bap karşılığı :D

Ben de düşünüyorum açıkçası ama şu BAP SWAP nedir sonrası nelere sebep olur kestiremiyorum. Yoksa şu an share-BAP dönüşümü inanılmaz karlı.

aydyar13

Alıntı yapılan: memo87 - 01 Mart 2015, 22:44:33
Ben de düşünüyorum açıkçası ama şu BAP SWAP nedir sonrası nelere sebep olur kestiremiyorum. Yoksa şu an share-BAP dönüşümü inanılmaz karlı.

Ben ortalama 350 den almıştım. 550 nin altına iner mi acaba bi ara :D

tayfunxl

[spoiler]
Alıntı yapılan: dreamsfrom - 28 Şubat 2015, 22:38:41
Btcturk'e üye olun, ordan işleminizi kolayca yapabilirsiniz hem kesintisiz. neteller gibi ödeme yerleri hem banka alımında kesinti yapar hem siteye aktarırken ama, tek kesintin bitcoinde btcturke para havalesinde olur.
Burdan add funds diyoruz;

Burdan yatırcağımız tutarı giriyoruz atıyorum 1 dolarlık bitcoin göndereceğim ben;

Burdan da verdikleri aynı miktarda yine verdikleri bitcoin cüzdanına(alttaki karışık yazı ve sayıdan oluşan kombinasyon) btcturkten gönderim yapıyoruz.

Hem hızlı, hem ucuz, hemde takip edilemeyen bir sistem, diğer ödeme yöntemlerini kullanmıyorum açıkcası birde aldığım btc ödemesini, btc borsasında değerlendiriyorum siteden para çekerken :D
[/spoiler]

Bu olayı bilen bir detaylı anlatsa, btctürk ten tl ile bitcoin almayı anladım da bitcoin ler için bir cüzdan açmamız gerekiyormu yada btctürk te mi saklı kalıyor yabancı bitcoin sitelerinden btctürke bitcoin aktarılabiliyormu noluyor, bilen biri anlatırsa sevinirim :)

ikose

Alıntı yapılan: tayfunxl - 01 Mart 2015, 22:52:28
[spoiler][/spoiler]

Bu olayı bilen bir detaylı anlatsa, btctürk ten tl ile bitcoin almayı anladım da bitcoin ler için bir cüzdan açmamız gerekiyormu yada btctürk te mi saklı kalıyor yabancı bitcoin sitelerinden btctürke bitcoin aktarılabiliyormu noluyor, bilen biri anlatırsa sevinirim :)

Sp içine aldım kocaman görüntüler in in aşağıya bitmiyor..
Alıntı sonuçta  :y