Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sevdayagmu

slmbeyler 2.99 luk uprADE alsam faydalımıdır acaba ?

aydyar13

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 23 Nisan 2015, 14:25:37
slmbeyler 2.99 luk uprADE alsam faydalımıdır acaba ?

Bu upgrade yeni reklam alanların aldıkları reklamların bedelinin belli bir yüzdesini almaya yarıyor. 2.99 upgrade için ödedikten sonra gelen fazladan reklamlar içinde BAP kesiliyor. Sanırım 9 doların altında reklam gelirse upgrade' e özel, toplamda zarar etmiş olunuyordu. Şimdi günlük 5 reklam alma sınırı var, pek faydalı olmayacaktır.

Dio

sevdayagmu

enderege

Alıntı yapılan: nothingcha - 23 Nisan 2015, 12:22:40
Merhaba arkadaşlar konunun yeri burası mı bilmiyorum forumda yeniyim ama ,ben paidvertse yeni üye oldum ve 2 dolarlık yatırım yaparak başlangıç için reklam almaya çalıştım.Aracı site olarak payeerı kullandım kredi kartıyla ödedim fakat 1 gün geçmesine rağmen hala payeer hesabıma para geçmedi önceden bu sitede aracılığıyla yatırım yapanlar var mı paidvertse ?

Ticket yoluyla  işlem numarasını, miktarı ve ödeme işlemciyi yazıp sorunu bildirin.  Forumda da sadece payeer ile yatırım yaptınızı ve hesaba geçmediğini yazın. Yöneticileri ilgilenir.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nothingcha

Alıntı yapılan: enderege - 23 Nisan 2015, 16:29:19
Ticket yoluyla  işlem numarasını, miktarı ve ödeme işlemciyi yazıp sorunu bildirin.  Forumda da sadece payeer ile yatırım yaptınızı ve hesaba geçmediğini yazın. Yöneticileri ilgilenir.
Merhaba sanırım bir yanlış anlama olmuş payeer hesabıma yatırdığım para payeera geçmedi hala beklemedeyim yatırdıgım para hesabımda olsa zaten paidvertse parayı aktaracağım fakat üzerinden 1 gün geçmesine rağmen payeera yatırdıgım para payeer hesabımda gözükmüyor.

tayfunxl

kilicaslan3873

tayfun ne kadar reklam geliyor şuanda level 7-8 e
ah o eski günler ah bende level 10 dum şimdi oldum 4   (hydr) :DD

sevdayagmu

Alıntı yapılan: tayfunxl - 24 Nisan 2015, 00:57:50
[IMG]http://i58.tinypic.com/2usgxva.jpg[/img]

level 8 ($$) ($$) ($$) ($$)
o 0.05 uprade yı nasıl tıklıon be bn bıkere aldım 1000 tane geldı reklam hem zarar yptrıo dıolar onun ıcın bnde lvl 6 yım da :D

yerceylan

@sevdayagmu Filtre almış 0.01 in altında reklam gelmiyor. Sen de öyle yaparsan sıkıntı olmaz  :)