Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

trojex

Arkadaşlar bu sitede reklam paketi alınyor ya 1 dolarlık aldın 1.50 dolar dönüyor deniliyor sana şimdi bunu ben reklamlara tıklayıp dönüyor bana yoksa hafta içinde hesaba gün gün paylanıp otomatik olarak mı yatıyor.

enderege

Alıntı yapılan: trojex - 19 Haziran 2015, 21:50:52
Arkadaşlar bu sitede reklam paketi alınyor ya 1 dolarlık aldın 1.50 dolar dönüyor deniliyor sana şimdi bunu ben reklamlara tıklayıp dönüyor bana yoksa hafta içinde hesaba gün gün paylanıp otomatik olarak mı yatıyor.

Hergün reklam tıklayıp kazanacaksıınız  o geri dönüşü. Belli bir zamanıda yok.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

trojex

Anladım benim zanettiğim site içi yatırım yapıp o parayı kullanıp sana 1.50 olarak geri vermesi gibi zannediyordum ama öyle değilmiş tıklama ile kazanılıyormuş teşekkür ederim bilgi için.

trojex

Kazancı nasıl peki hocam ben bu siteye yeni başladım tavsiye edilecek kadar varmı.

enderege

Alıntı yapılan: trojex - 19 Haziran 2015, 22:42:57
Kazancı nasıl peki hocam ben bu siteye yeni başladım tavsiye edilecek kadar varmı.

Bu aralar bulaşmayın derim. Bana sonu geliyor gibi geliyor.

0ppressive

Alıntı yapılan: enderege - 19 Haziran 2015, 22:46:20
Bu aralar bulaşmayın derim. Bana sonu geliyor gibi geliyor.

sen böyle diyorsan hisseleri satıp kapatalım bu defteri hocam :)

enderege

Alıntı yapılan: oski23 - 20 Haziran 2015, 16:30:37
sen böyle diyorsan hisseleri satıp kapatalım bu defteri hocam :)

Yeni başlayanlar için diyorum. Bu saatten sonra ben olsam girmem. Bizler bulaştık bırakamıyoruz. Hisseleri satsak parada etmiyor. Mecbur beklemede kalacağız. Bana bu yönetim değişikliği vs. danışıklı dövüş gibi geliyor. Hayırlısı bakalım.

korayoguz

Öncelikle birşey sorucam yatırım yaparak başlamak istiyorum bu siteyede paypal hesabımdaki doları paidverts görmüyor.

E-postayı felan tanıttığım halde başka bir yerden ayarmı yapıcaz ?

capaxa

Paypal geçerli değil Padiverts de..
Ayrıca şu an için yatırım yapmanızı tavsiye etmiyoruz..

korayoguz

Tamam Sağolasın peki yatırım yapabiliceğim paidverts gibi sağlam temelli başka tavsiye ettiğiniz site varmı ?