Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gaddar

Artık hakettiği yer burası bence . İyi zamanda topuk yapmışım :m

Coulers79

Oley, işte bu. Hele şükür, nihayet. (yvr) (dns)

0ppressive

umarım eski günlere geri döner :)

enderege

Alıntı yapılan: Coulers79 - 30 Ekim 2015, 12:46:17
Oley, işte bu. Hele şükür, nihayet. (yvr) (dns)

Bir sitenin batmasına, önerilmeyen siteler kısmına alınmasına ... vs. bu kadar mı seviniyorsun?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bayram4558

Alıntı yapılan: enderege - 30 Ekim 2015, 16:10:48
Bir sitenin batmasına, önerilmeyen siteler kısmına alınmasına ... vs. bu kadar mı seviniyorsun?

bende sevindim boşuna zaman kaybı idi benim için önceden burada olsa hiç uğraşmazdım... Kazandıklarımın hepsini kumarda kaybedince bıraktım. Tabi burada olmasının farklı bir sebebi var.

Coulers79

Sitenin batmasına sevinilir mi ya, tavsiye edilmemesine rağmen önerilenlerde olmasından dolayı gına gelmişti sadece.

ElisaMcCline

Arkadaşlar, siteden beklentiler bitmiş değil. Sadece bu ara yapılacak yatırımın bir mantığı yok.
Yatırım yapmayın dememizin asıl sebebi bu.
Diğer pek çok önerilmeyen site ile aynı durumda değil site. Millet yatırım yapmasın, ilerisi net görünmüyor diye buraya aldık.

sicher

İçerde hisselerden biraz bıraktım 1$ a 10$ a gibi düzelirde içerde giderse ugrar ödeme cekeriz olmazsada sıkıntı değil :)

yasin 83

Ben hala daha hisse alıyorum :) Bu sitenin ptc kısmı swap olmadan düzelmez. Onu da kısa zamanda yaparlar :) Bunun haricinde çoğu kişi zararına hiselerini satıyor bence çok mantıksız bir davranış bu. Aktivasyon işleminizi bir şekilde yapın. Ben yaptım ve siteden 20 dolarlık filan hisse aldım. Şuan 9400 hissem var. Ve arttırıp daha yükek yerlere getirmeye çalışacağım. Site scama düştü diye  sevinen arkadaşlara da hayret ediyorum. Bu site gibi kalıcı ve yüksek oranlarda para dağıtan başka site görmedim ben. Fakat siteyi batırıp reklam oranları ve hisse fiyatlarını düşüren de gene bu siteye üye olanlardır. Ben kapanana dek devam edicem. :)

Coulers79

Alıntı yapılan: yasin 83 - 03 Kasım 2015, 00:05:35
Site scama düştü diye sevinen arkadaşlara da hayret ediyorum.

O nereden çıktı, kim scam diye sevinir?  ???  Yatırımı olanlara ayıp olur.  ninja