Paidverts Ödemeleri

Başlatan enderege, 08 Mayıs 2014, 12:52:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HeadSh0t

Ödemeniz hayırlı olsun  (hp)

illisionist

ödemen hayırlı olsun @abcd
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

neon

neon

hakanatik01

Hayırlı olsun ;

1 Haftadamı geldi seninde @neon yoksa abcb moduma mı  öyle oldu :P Endrege hoca gerçi adamların HYIP'çi olduğunu söylediydi para oldukça batırmadıkları sürece ödüyorlar belli günleri yok mu acaba diye merak ettim  1 haftaya sabitledilerse gidip reklam alayım ben dün 1$'lık reklamalrından aldım ,ertesi gün 1,6$ lık reklam verdi  yahu çok acayip site :D

neon

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Ağustos 2014, 17:07:24
Hayırlı olsun ;

1 Haftadamı geldi seninde @neon yoksa abcb moduma mı  öyle oldu :P Endrege hoca gerçi adamların HYIP'çi olduğunu söylediydi para oldukça batırmadıkları sürece ödüyorlar belli günleri yok mu acaba diye merak ettim  1 haftaya sabitledilerse gidip reklam alayım ben dün 1$'lık reklamalrından aldım ,ertesi gün 1,6$ lık reklam verdi  yahu çok acayip site :D

Yaklaşık 1 hafta oldu Hakan benim de  :) Ne zaman ödeme istediğim pc de yazıyordu. Format atınca o tarihte mefta oldu  :D Ama 1 haftayı geçmemiştir diye hatırlıyorum  :) Bi ara ödeme limitini 5$ a çıkardılar. Bi ara 3$ a indirdiler :) Ne yaptıkları belli değil. Gerçekten ilginç site :)

hakanatik01

Teşekkür ettim cevapların için ;
O zaman akşama reklam alayım zaten BAP gene "0" :) Gene 1,5 dönse ohooo değmeyin keyfime :P

Calyente

Ödemeleriniz hayırlı olsun arkadaşlar :) Ben bu siteye bir türlü alışamadım...

neon

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.