Ojooo reklam kampanyasi

Başlatan cihan77, 08 Mayıs 2014, 19:53:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cihan77

Reklam icin siteyi hazir hale getirecem. Slot satin alan arkadaslarda odemeleri yarina kadar yetistirirlerse reklami yarin baslatabiliriz.

Son durum

1-1. Probux - bekeli
1-2. Clixbox - ballondor
1-3. Fusebux - ikose

2-1. Zapbux - fctyler
2-2. Resbux  - ballondor
2-3. Vaibux -  paragelsinde

3-1. Legacyclix - deniz-777
3-2.
3-3. 

4-1.
4-2.
4-3.

5-1.
5-2.
5-3.

6-1.
6-2. Altabux - ptconur
6-3. Clixblue - ptconur

bekeli

Cihan, ilk sayfadaki fiyatlar güncel mi ?

Ender hocamın verdiği teklif için hazırlanan fiyatlar duruyor sanırım.
Eğer Ender hoca yerine deniz-777 arkadaşımız reklamı verecekse yani 50 dolar yerine 35 dolar olacaksa slot ücretleri de değişmeli değil mi ???

Edit: Uzun süre takip edemedim. Az slot satıldığı için aynı fiyatlar kaldı ise bir şey diyemem ;)

FilmsizKalma

Dun bende ayni şeyi düşünmüştüm. Ancak reklam veren az kalmis görüncebbirşey demedim. Fiyat ucuzlarsa belki daha fazla slot satma imkanın olur.

Reklam vermeyi veya slot saatin almayi dusunmuyorum tarafsız dusuncem..

cihan77

Alıntı yapılan: bekeli - 21 Mayıs 2014, 11:00:35
Cihan, ilk sayfadaki fiyatlar güncel mi ?

Ender hocamın verdiği teklif için hazırlanan fiyatlar duruyor sanırım.
Eğer Ender hoca yerine deniz-777 arkadaşımız reklamı verecekse yani 50 dolar yerine 35 dolar olacaksa slot ücretleri de değişmeli değil mi ???

Edit: Uzun süre takip edemedim. Az slot satıldığı için aynı fiyatlar kaldı ise bir şey diyemem ;)

Merhaba bekeli,

Evet ilk sayfadaki fiyatlar guncel ama dun reklami enderege sonra deniz dedik ama simdi reklami kim verecek benim tarafimdan net degil ben enderege arkadasa bir mesaj yazdim ve ondan cevap bekliyorum. Cevap geldikten sonra slot ucretlerini 50 dolar ise 18 e  eger 35 dolar  ise yine 18 e bolecem ve reklami verecek arkadastan 7 dolar komisyon alirim.

cihan77

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 21 Mayıs 2014, 11:04:18
Dun bende ayni şeyi düşünmüştüm. Ancak reklam veren az kalmis görüncebbirşey demedim. Fiyat ucuzlarsa belki daha fazla slot satma imkanın olur.

Reklam vermeyi veya slot saatin almayi dusunmuyorum tarafsız dusuncem..

Konuyu ilk actigimizda enderege 50 dolar teklif vermisti ve slotlari 50 dolara gore fiyatlandirdim.Daha sonra 35 dolarlik teklif gelince hemen degerlendirelim dusundum ve toplanan miktar zaten 35 dolar idi. 15 gundur slotlarin dolmasini bekliyorduk ve biriken tutar ile teklifi verenin miktari 35 dolar bu nedenle bu haliyle baslatalim istedim. Bu sekilden hem ojooo sitesini denemis olurduk hemde parasini kurtarmak isteyenler hizli bir sekilde almis olacaklardi.

Isterseniz slot sayisini 9 -10 arasina indireyim yada slot sayisini  25-30 yapayim. Onemli olan bu degilki bence onemli olan simdiki an yani toplanan miktar 35 teklif 35. Ben bu mantik ile duzenliyorumdum bir kac arkadas disinda itiraz eden yok eger genel bir istek olursa fiyatlarin dusmesi adina sitedeki slot sayisini 25 yapar yada oldugu gibi 18 slot kalir. Teklifi slot sayisina boler kendi siteme bana ait hic bir reklam koymam ve teklifi verenden komisyonu alirim. Zaten bekeli arkadasimiz bana pm gonderdiginde konu mantigini bu sekilde orneklendirmisti yani reklam fiyati 35 ise sende 40-45 alirsin demisti. Demekki hakliymis ben genelde bos kalan slotlara yatirim yapmadigim tik getirisi $0.0005 civari olan siteleri ekliyordum.

bekeli

Yanlış anlaşıldım galiba.
Cihan,
Reklamı verecek arkadaştan bir de komisyon isteme bence. Zaten yeterince indirim yapıyorlar.
İlk başta fikir verirken de demek istediğim ve halen mantıklı bulduğum yöntem aslında şu an yapıyor olduğun sistem.

Eğer reklam 35 dolara verilecekse yani senden 35 dolar çıkacaksa sen slot ücretlerini örneğin 45 dolar olacak şekilde paylaştırabilirsin. Satılan slotlar satılır. Satılmayanlara mecburen kendi sitelerini ekler reklamı verirsin.
Sadece 50 dolara göre hazırladığın tutarlar ile 35 dolara vereceğin tutarlar aynı olunca garipsedim. Ancak az slot satıldığı için de editledim yazımı. Yani bence sorun yok.

Az sayıda slot satıldığı için ilk sayfada 50 dolara göre hazırladığın slot ücretleri aynen kalabilir. 18 slot kalsın bence. Sayfayı tam dolduruyor senin tasarım ile bu şekilde.

FilmsizKalma

Bende diyorumki, az sayıda slot satılmış ya.. 8 9 tanesi boş misal.. Eğer genelinde bir indirim yaparsan bu slotlarda satılabilir. DAha faydalı yararlı olabilir.

Yani, 10 tane slotun varken 30 tane slot aç fazla yer olsun demiyorum.

Kolay gelsin :)

cihan77

Alıntı yapılan: bekeli - 21 Mayıs 2014, 12:32:50
Yanlış anlaşıldım galiba.
Cihan,
Reklamı verecek arkadaştan bir de komisyon isteme bence. Zaten yeterince indirim yapıyorlar.
İlk başta fikir verirken de demek istediğim ve halen mantıklı bulduğum yöntem aslında şu an yapıyor olduğun sistem.

Eğer reklam 35 dolara verilecekse yani senden 35 dolar çıkacaksa sen slot ücretlerini örneğin 45 dolar olacak şekilde paylaştırabilirsin. Satılan slotlar satılır. Satılmayanlara mecburen kendi sitelerini ekler reklamı verirsin.
Sadece 50 dolara göre hazırladığın tutarlar ile 35 dolara vereceğin tutarlar aynı olunca garipsedim. Ancak az slot satıldığı için de editledim yazımı. Yani bence sorun yok.

Az sayıda slot satıldığı için ilk sayfada 50 dolara göre hazırladığın slot ücretleri aynen kalabilir. 18 slot kalsın bence. Sayfayı tam dolduruyor senin tasarım ile bu şekilde.

Ayni fikirdeyim. Ancak ayni fikirde olmadigim bazi arkadaslarda olabilir misal biriken 35 dolar var bunu hemen reklam vererek degerlendirelim istiyorum yani 35 teklif parasi cebime giren birsey yok. Zaten bugune kadar odeme kanitlarindan anlasilir hangi siteden ne kadar para cikarttigim. Slot sayisi bazen bazi arkadaslari yaniltiyor. Slot sayisi carpi dolar buyuk bir meblag ortaya cikiyor zannediliyor. Halbuki onemli olan biriken para ve reklam parasi. Bende komisyon kismini oneri olarak sundum. Malum 100 euro site masarafi ve emek kismi var. Slotlar duzenledigim bicimi ile bana mantikli geliyor ancak diyorumki eger slot sayisina gore hesap yapan arkadaslar varsa onlarin onerilerine gore reklam parasi ve komisyonu ekleyerek slot degerini ortaya cikartiriz.

Birde benim itiraz edebilme olasiligimda var. Diye bilirimki 18 slota gore teklif ve komisyon eklenerek slot satin alan kisilerden alinir. Yine ayni kapiya cikar 35 dolar birikmis 10 dolar daha eklersek 45 dolar yapar hemen hemen simdiki slot fiyat listesi durumuna gelir. Onemli olan slot satin alan ve teklif veren amacina ulasiyormu.

cihan77

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 21 Mayıs 2014, 12:37:35
Bende diyorumki, az sayıda slot satılmış ya.. 8 9 tanesi boş misal.. Eğer genelinde bir indirim yaparsan bu slotlarda satılabilir. DAha faydalı yararlı olabilir.

Yani, 10 tane slotun varken 30 tane slot aç fazla yer olsun demiyorum.

Kolay gelsin :)

Iyide direk ref geliri olmayan site icin neden slot satin almak istersin? Clixview sitesinde 47 direk refim var tanitimini forumda yapmisim her reklam verilisinde clixview sitesini slota ekliyorum 47 dr var ve cok uzun zaman sonra ancak 1.97$ siteden cektim.

Edit: Slot fiyat listesi toplami 59 dolar. Teklif enderege arkadasta 50 dolar. Bu durumda 18 slotun satilmasini bekleyecegiz.

ElisaMcCline

Tek reklam kaynağı olduğuna göre, konuda rakam/slot konusunda yeni hesaplara gerek kalmadı.

Konu aktif.