Ojooo reklam kampanyasi

Başlatan cihan77, 08 Mayıs 2014, 19:53:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 01 Haziran 2014, 22:38:09
Bu reklam sonuçları belli olsun ben ona göre bir teklif sunacağım. Gelen ref sayısı, hit sayısı vs.. Birde ojoo'nun benim reklam ekleme işlemimde cloudflare blogunu kaldırması gerekmektedir (d)

CloudFlare mi, hee bizim kanka yani :D Çok ayıp etmiş bak :D
Dur ben işini hallederim :P :P :P :PP

ptconur

Yeni reklam için teklif verebiliyormuyuz?
Eğer verebiliyorsak;
1.1 fusebux
1.2. Zapbux
2.1. Altabux
3.1. Roibux
Olarak alayım

hamzakursad

Bende ender hocam gibi $50 olarak verebilirim reklam teklifini.

cihan77

Yayindaki reklam bitmeden teklifleri alalim.

Eger yayindaki reklam sona ererse o andan sonra verdiginiz teklif bir sonraki reklamin yayina girmesinde dikkate alinir. Degerlendirecegimiz teklifler yayindaki reklam bitmeden gelen tekliflerdir. Eger baska teklif verecek varsa bugun aksam reklam bitene kadar verebilir.

@HaMZaKuRSaD

Ismini buyuk ve kucuk harflerle birlikte ilk sayfaya yazdim.  :D

cihan77

Yeni reklam icin slot satisi

SATILAN REKLAM ALANI

1-1. Fusebux - ptconur
1-2. Zapbux - ptconur
1-3.

2-1. Altabux - ptconur
2-2.
2-3.

3-1. Roibux - ptconur
3-2.
3-3.

4-1.
4-2.
4-3.

5-1.
5-2.
5-3.

6-1.
6-2.
6-3.

tolgacan86

Alıntı yapılan: cihan77 - 02 Haziran 2014, 10:56:54
Yayindaki reklam bitmeden teklifleri alalim.

Eger yayindaki reklam sona ererse o andan sonra verdiginiz teklif bir sonraki reklamin yayina girmesinde dikkate alinir. Degerlendirecegimiz teklifler yayindaki reklam bitmeden gelen tekliflerdir. Eger baska teklif verecek varsa bugun aksam reklam bitene kadar verebilir.

@HaMZaKuRSaD

Ismini buyuk ve kucuk harflerle birlikte ilk sayfaya yazdim.  :D

Bence gerek yok böyle birşeye ben çünkü özellikle reklamın bitmesini ve sonuçları görmeyi bekliyorum ki sonuçlara göre en uygun fiyatı belirleyebileyim diye..

cihan77

Tolga Can

Bence gerekli cunku yeni fiyat listesini belirliyorum ve slot satin alanlar ne aldigini bilmis oluyor. Bu teklif uygulamasinin bir suresi olmali yoksa hic bir zaman net teklifi ogrenemeyiz ve slot fiyatlari netlesemez. Slot fiyatlari tekliflere gore degisiyor.
Birde teklifler verildikten sonra teklif vereni seciyoruz ve reklami o baslatacak diye belirliyoruz. Hersey netlesiyor bu durumda gerekli bir nedendir. Bu reklamin bitis saatine yakin gelen en uygun teklif bir sonraki reklamin sponsoru oluyor.

Siz teklifinizi verin sonuclari gordukten sonra dusurebilirsiniz.

tolgacan86

Daha önceki mesajlarınızdan ihale şeklinde değişiklik yapılmayacak tekliflerde dediğinizi hatırladığım için böyle yazdım, eğer değişiklik yapılacaksa o zaman;

$45 diyorum şimdi...

Ama reklam sonuçlanır, buraya gelen hit ve ref sayılarının belli bir kısmı yazılırsa ona göre teklif versek çokda bir gecikme yaşanmaz bence, mesela 1-1 almak isteyen arkadaş $40 'lık tekliftede isteyebilir $50'lık tekliftede çünkü slot başına çok aşırı bir fark olacağı kanaatinde değilim. Sonuç olarak kontrol sende bu şekilde olacak diyorsan ilk teklifimi söyledim o zaman. Sonuçlara göre değişiklik yapma hakkım saklı ;)

cihan77

ihale sekli degil bir daha teklif veremezsiniz sadece 45$ gore slot fiyatlarini belirlerim. Diyelimki satilan slotlar sonucunda 38 dolar birikti siz o zaman 45 dolardan inip 38 dolari kabul ediyorum dersiniz ve 45$ birikmeden reklami baslatiriz.

Tamam ilk reklam olduguna gore bugun sonuclari gorelim ve ona gore teklifleri alalim. Teklif yarin oglen vaktine kadar netlessin. Verdigin 45$ teklifi yaziyorum yarin oglene kadar degistirebilirsin.

Diger arkadaslarimiz icinde gecerlidir. Bu sadece ilk oldugu icin gecerli sonraki teklifler reklam yayindayken olmalidir. Herseyin netlesmesi acisindan.

tolgacan86

Alıntı yapılan: cihan77 - 02 Haziran 2014, 12:36:00
ihale sekli degil bir daha teklif veremezsiniz sadece 45$ gore slot fiyatlarini belirlerim. Diyelimki satilan slotlar sonucunda 38 dolar birikti siz o zaman 45 dolardan inip 38 dolari kabul ediyorum dersiniz ve 45$ birikmeden reklami baslatiriz.

Tamam ilk reklam olduguna gore bugun sonuclari gorelim ve ona gore teklifleri alalim. Teklif yarin oglen vaktine kadar netlessin. Verdigin 45$ teklifi yaziyorum yarin oglene kadar degistirebilirsin.

Diger arkadaslarimiz icinde gecerlidir. Bu sadece ilk oldugu icin gecerli sonraki teklifler reklam yayindayken olmalidir. Herseyin netlesmesi acisindan.

:y Daha iyi oldu bu şekilde ;)