Neatclix (SCAM)

Başlatan aykutgunes, 22 Mayıs 2014, 01:56:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 07 Temmuz 2014, 02:01:26
Ödemeleri beklerken salınan refler oldu. 200 civarı olan refim 150'ye düştü 2 küsürdü AVG'ler.  ???
Olan parayla 20 tane ref alabildim, standartım. 4 gündür AVG'ler 1'e düştü, payzaya ödeme istedim.

RR ler bir süre sonra tıklamayı bırakıyor, ama yatırımdan fazlasını zaten geri getirmiş oluyor.
Olaya sadece avg diye bakmamak gerekiyor yani.
O refler işini bitirmiş, tıklamayı bırakmış, doğal olarak da avg de düşüş olarak yerini alıyor.
Çok günleri varsa recycle ile taze reflerle devam edebilirsin, az günleri varsa salıp (istersen) yenilerini alabilirsin.

Burada işin özü şu: tıklamayı bırakan RR ler, sana kazanç getirmiş mi ? getirmemiş mi ?
AVG nin 1 olması, hatta 0,5 bile olması çok da önemli değil :)

leprechaun

Adminden yeni açıklama
cumaya kadar düzelecekmiş diyor

Dear members

Just to update you on the situation of PayPal.
We have contacted PayPal today for a follow up. Apparently Friday was a public holiday in the US, so their 24-48 hours time will be started from Monday. We have asked PayPal to take our case as an urgent matter as our members are waiting to get their withdrawals.
We hope that they finalize their review by tomorrow.
Thanks for your patience awesome support. We are confident that we can get through this together.

D.Hekimi

Alıntı yapılan: leprechaun - 07 Temmuz 2014, 17:42:11
Adminden yeni açıklama
cumaya kadar düzelecekmiş diyor

Dear members

Just to update you on the situation of PayPal.
We have contacted PayPal today for a follow up. Apparently Friday was a public holiday in the US, so their 24-48 hours time will be started from Monday. We have asked PayPal to take our case as an urgent matter as our members are waiting to get their withdrawals.
We hope that they finalize their review by tomorrow.
Thanks for your patience awesome support. We are confident that we can get through this together.
salıdan cumaya mı salladı sımdıde hayırlısı bakalım :)

leprechaun

Alıntı yapılan: D.Hekimi - 07 Temmuz 2014, 17:51:02
salıdan cumaya mı salladı sımdıde hayırlısı bakalım :)

salı sallanıyormuş cumada mubarek gün diyemez ? çünkü onların mubarek günü pazar yani bir umut var gibi :)

richman

Cumartesiye kadar düzelmesse neatclix için dispute vakti :D

bilalyuzugullu

benmi yanlış anladım acabaa ???
ingilizcem iyi değildir ama orda sanki yarın belli olacak diyor gibi geldi bana ( yada benim canım öylemi istediki ne ) :))

aslında bugün görüşüp halledecektik ama cuma orda bi tatil vakası olduğundan bugün olması gereken görüşme yarına kaldı, demiş olmasını istiyorum caanı gönülden :D

Coulers79

Bende öyle anladım İngilizce kullanmıyom, yarın bir düzelme olmazsa haftaya disqotek tatili var.  :D

hakanatik01

Evet ,bende öyle anladım bilal hcoam cuma görüşmelere başlayacaklarmış ama tatilmiş o yüzden 24-48 saat sonra başlayabileceğiz buda takribi pazartesi gününe denk gelir o zaman görüşmelere başlarız ve ertesi güne çözülmesini "umarız" demiş yani salı gününe  sallamamış ucunu açık bırakmış salı olmazsa çarşamba oda olmadı perşembe diye gitme hakkı tanımış kendine :D

6il9in

Masada mı toplanıp görüşecekler bunlar yahu..  :D