Neatclix (SCAM)

Başlatan aykutgunes, 22 Mayıs 2014, 01:56:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HeadSh0t

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 09 Temmuz 2014, 22:17:31
admin yeni açıklama paylaşmış sanırım paypal sorununu çözemiyorlar ve hesaplarına el koymuşlar
Paypal'ın nasıl kazanc elde ettigi şimdi anlaşılıyor. (zopa)

Edit// Adminin mavi kalın puntolarla yazdıklarınımı paypal a gönderecez ???

[spoiler]Hi PayPal,
I am one of the users on 88bux.com, 88clix.com and NeatClix.com. You have recently reviewed their PayPal account and finally closed their account without any reasonable explanation although they have provided the requested documents and called you several times.
Hereby I ask you to restore their PayPal account: [email protected] because I believe that they would incur no potential financial losses to your business and they are running their business honestly.

Kind regards[/spoiler]

fzthkurmaz

paypala gönderelimde paypal hesabı açınca paraları alıp kaçmasın

Coulers79

88clix'e dispute açacağım.

fzthkurmaz

dispute nin geri dönüşü nasıl ödeme yapıyor mu paypal bende neatclix için açayım bari ne yapmak gerekli bizim ingilizce kıt ta biraz

Coulers79

Genelinde olumlu kazanırsan paranı kredi kartına iade ediyorlar. Neatclix'te ne yapacağımı bilmiyorum. Renkli hocalar gelince açıklama yaparlar.

Coulers79

Tamam PP'de sorunu anladık diyelim tabii sorunsa. ninja 
   Neatclix'te Payza ödemeleri neden geri dönüyor?
      Scam kokan hareketler bunlar.   :PP    :X

(zopa)       (spam)

6il9in

Renkli hocalar burada müsait olduklarında yazarlar. Araştırma içindeler bence  :D

D.Hekimi

Bende paypal butonu acik sizde durum ne? Hic para cekmedigim icin soruyorum neatclixden.para isteyince gondermiyorlar mi para balanceye geri mi yukleniyor ne oluyor anlamadim olayi.

Coulers79

Paypala 10 gündür, diğerlerine bir haftadır ödeme yapılmıyor.

D.Hekimi

Alıntı yapılan: Coulers79 - 10 Temmuz 2014, 00:36:26
Paypala 10 gündür, diğerlerine bir haftadır ödeme yapılmıyor. Hoca değilimki fetva vereyim.
Fetvaya ihtiyacim yok zaten saolasin guzel kardesim.