Neatclix (SCAM)

Başlatan aykutgunes, 22 Mayıs 2014, 01:56:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

88 clixe dispute açtım. Neatclixte yatırım çıkmadı.

6il9in

Alıntı yapılan: Coulers79 - 10 Temmuz 2014, 05:15:18
88 clixe dispute açtım. Neatclixte yatırım çıkmadı.

Hadi hayırlısı bakalım  :)

burakreis14

ha batıcaktı ha scam olcaktı işte olan oldu duzgun bır 3 aylık para oduyen sıtede kalmadı yatırım yaptıgım sımdı ne olcak bakalım hadı hayırlısı  (prt)

aydyar13

paypala 88clix için yazı yazmıştım, maille dönmüşler dispute nasıl açılır onu anlatmışlar :)

fzthkurmaz

ne yazacağımızı konunun ne olacağını tecrübeli arkadaşlar yol gösterse çok iyi olurdu ...

magnumrox3

Payza'dan ödeme yollamıyorlarmı?

abcb

aydyar13

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 10 Temmuz 2014, 11:43:40
ne yazacağımızı konunun ne olacağını tecrübeli arkadaşlar yol gösterse çok iyi olurdu ...

universitely nin konusu var ordan bakabilrisin. 11 adımda dispute

haruntekin

bugün de 50den fazla reklam vermişler. SCAM e bir adım daha

leprechaun

Arkadaşlar admin son mesajı bizden yardım istiyor
çevirisini koyuyorum

PayPal öldü!

, Sevgili müşteriler Merhaba

PayPal incelemesi konuyla ilgili olarak, biz ne yazık ki PayPal sadece bunun için herhangi bir gerekçe göstermeksizin, hesabı kapattı bildirmek zorunda! Biz son birkaç gün boyunca onları birkaç kez aradım ve biz neredeyse kendi sınırlama departmanı her bir üyesi konuştu, ama şimdi bunların hepsi nedenini bilmiyorum diyorsun!
Onlar bize gönderilen tek şey, bu genel e-posta:

Bunu bile PayPal sınırlama ekibine, herkese mantıklı olmadığını kabul edecektir eminim! Biz onlara dürüst ve tüm istenen belgeleri sunulan ama onların kararı hakkında ayrıntılı bilgi vermiş!
Genellikle web siteleri müşterilerine bu tür sorunları söyleme, ama biz bunu çözmek için elimizden iş yanlış bir şey yapmadım ve biz bugüne kadar olan tüm sorunlar hakkında söyledim çünkü sana güveniyorum ve sadece sizinle dürüst olmak istiyorum birlikte.

Bu kez de sizin yardımınıza ihtiyacımız var.

Şimdi 2 seçeneğiniz var:
1 - Clix-Grubu siteleri bırakın, ve ne iyi bir potansiyel bu web verilen, sizin için gelir getirici için sahip birden fazla web sitesi yakın gelecekte geldiğimizi biliyoruz ederken 3 iyi web siteleri kaybedersiniz
2 - Onlar bizi destekleyen kim var ve hizmetleri ile mutlu olan kullanıcılar çok sayıda gerçekleştirmek, böylece tamamen Bizi destekleyin ve PayPal bir mesaj gönderin. Onlar sadece insanların bu dizi inkar edemez.

Yardım için mutluyuz Yani, bu bağlantıyı lütfen gidin:

Sonra PayPal hesabınıza giriş yapın ve onlara aşağıdaki mesajı gönderin.

-------------------------------------------------- ----------------------------------

Merhaba Paypal,
Ben 88bux.com, 88clix.com ve NeatClix.com üzerindeki kullanıcıların biriyim. Son zamanlarda PayPal hesabınızı inceledik ve bunların istenen belgeleri temin ve birkaç kez aradım rağmen nihayet herhangi bir makul açıklama olmaksızın kendi hesabını kapattık.
Ben bu iş için potansiyel bir mali zararda olacağına inanıyorum ve dürüst kendi iş çalıştıran çünkü [email protected]: Bu ​​vesile ile ben onların PayPal hesabı geri istiyoruz.

Saygılarımla
-------------------------------------------------- ----------------------------------

Biz de onların diline yukarıdaki metni çevirmek ve ilgili alt forumlarda koymak için tüm İngilizce olmayan kullanıcılara sormak.

Bu hayatta işimizi tutmak için son şansımız olurdu.
Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkürler

Clix-Grubu